1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Gyerek – szülő – család kapcsolat
Carla Galli író előadása

Hogyan tanítsuk a gyerekeket? Hogyan lehet változtatni? Mit tegyünk, hogy a gyerekeink boldogan éljenek? Kinek kell változtatni, változni? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Ezekre a kérdéseinkre kapunk válaszokat és megoldásokat Carlától.

A szüleink, nagyszüleink nem csak arra tanítanak meg bennünket, hogy hogyan kell élni. Viselkedésükkel, döntésükkel, életvitelükkel önkéntelenül kommunikálnak elveket, hiedelmeket, értékrendet.
A gyerekeknek nagyon jók a receptorai, így ezeket teljes mértékben átveszik, a maguk módján megszűrik, és rakják be egy általuk szervezett új rendszerbe.
A gyerekek már óvodás korukban kialakítanak egy elképzelést saját magukról, a világról, az emberi életről. Tudattalanul alakítanak ki egy elgondolást, hogy hogyan fog az ő életük lezajlani, mit lehet csinálni és mit nem, mik az ő feladataik, korlátaik, lehetőségeik.
Mire iskolaérettek lesznek, már kialakult képzettel rendelkeznek nagyon sok dologról, például, hogy milyenek a férfiak, a nők, mi az, hogy család, mi az, hogy pénz, betegség, egészség és sorolhatnánk tovább hosszasan. Ezért is nem mindegy, hogy a gyerekek milyen környezetben vannak, milyen felnőttekkel vannak körülvéve.
Pozitív – negatív környezet. Mit tehetünk, ha felismertük, hogy gyermeki éveinkben negatív energiákkal töltődtünk fel?
Várunk szeretettel, ha fejlődni, tenni akarsz magadért, hogy gyermeked, vagy születendő gyermeked boldogan éljen.

Szeretettel várlak.
Carla Galli

Időpont:
Az előadást tartja: Carla Galli, író, motivációs előadó, NLP Master Practitioner
Részvételi díj 3000.- Ft.

Bejelentkezés szükséges:
e-mailben: molnarklara@t-online.hu vagy info@angyalfeny.hu
telefonon: 06-30-438-9514 (Molnár  Klára)