1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Angyaltanfolyam I.

Beszélgetés az Angyalokkal

- Kik is az Angyalok?

- Angyal történelem

- Az Angyalokról általában

- Jelenlétük mindennapjainkban

- Az Angyalok hierarchiája

- Az Angyalok menedékhelyei

- Kapcsolatfelvétel Őrangyalunkkal

- Imák

- Meditációk

- Személyes üzenetek átadása

    Gyere laza, kellemes öltözetben, hogy minél szabadabbnak érezhesd magad, és a meditációk során ne zavarjon a szoros öltözék.

    Válassz egy szép füzetet, melybe később az Angyalokkal kapcsolatos élményeidet, álmaidat, megtörtént csodálatos dolgokat írhatsz. Legyen ez az Angyal Naplód, melyet angyali pecséttel fogunk együtt beavatni.

    Hozz magaddal ételt és italt, de a közelben ebédelni is tudsz. Ha szívesebben eszed a magad által készített ételt, van lehetőség az étel megmelegítésére is.

Mit jelent tulajdonképpen az angyal szó? A görög angelos szóból ered, és küldöttet jelent.

AZ ANGYALOK TEREMTŐNK KÜLDÖTTEI ÉS MINDEN KÉPESSÉGÜKET ISTENNEK KÖSZÖNHETIK!

Mivel nincs Istentől külön akaratuk, örök imádat és hála köti őket Hozzá. Az Örökkévalónak rajtuk átáramló szeretetét és bölcsességét árasztják ránk, az Ő gyógyító erejét közvetítik hozzánk.

Most, a Vízöntő kor kezdetén az emberiség nagy változás, átalakulás küszöbén áll. A szellemi világokból áramló energia gyorsan növekszik, s közben egyre finomabb és tisztább lesz.

A bennünk lévő durva, régi energiákat transzformálni kell. Ebben az átalakulásban az Angyalok vezetnek bennünket, hogy a változás könnyen, egyszerűen és gyorsan menjen végbe.

A legtöbb ember le van ragadva a külsőségekben, a világi megnyilvánulásokban, és megpróbálják problémáikat ott megoldani, vagy életüket a külső mintákhoz igazítani.

Az Angyalok fénye és segítsége azonban befelé vezet minket, hogy felismerjük magunkban a valódi okokat, és képesek legyünk átalakulni. Az igazi átalakulás, változás és erő csak bennünk játszódik le.

Az angyalok segítenek felismerni, hogy „kint” a látható anyagi világban, csak az tud megjelenni, ami bennünk is ott van. Első a szellem, és utána jön az anyagi megvalósulás.

Az Angyalok megnyilvánulása olyan sokoldalú, hogy mindennap csodálkozni fogsz. Egyrészről olyan visszatérő gondolatokat keltenek benned egész addig, amíg készen állsz arra, hogy elfogadd az általuk közvetített felismerést. Másrészről széles látókörű felismeréseket közölnek.

Álmaidban sok mindent megmagyaráznak, és új utakat mutatnak. Lehet, hogy hallani fogod az Angyalok hangját, esetleg látod is őket. Tapasztalni fogod, hogy az Angyalokkal való kapcsolatban minden lehetséges… Amint megnyílsz az Angyaloknak, életed minden területén fel fogod fedezni a jelenlétüket és működésüket.

Annyi módja van az Angyalokkal való kommunikációnak, ahány spirituális út. Angyalaid majd elvezetnek ahhoz a módszerhez, amely a legjobban megfelel neked. Valószínűleg kialakítod majd a saját stílusodat az Angyalokkal való kommunikációban. Mivel az öröm az Angyalok érzelme, biztos, hogy örömet lelsz majd benne, ahogy tudatosan kapcsolatba csodálatos lényükkel.

Az Angyalok olyan fénylények, akik oltalmat, segítséget, vezetést, védelmet, vigaszt kérő hívásunkra válaszolnak. Azért vannak itt, hogy segítsenek bennünket, különösen, amikor a szándékunk az, hogy örömet és gyógyulást terjesszünk a világban.

Kérhetsz magad köré annyi Angyalt, amennyit csak akarsz. Kérheted, hogy Angyalok serege vegye körül szeretteidet, az otthonodat, a munkahelyedet. Az Angyaloknak nagy öröm, ha segíthetnek neked, csak azt kérik, hogy olykor mondj egy köszönömöt, hálából a segítségért.

A velük való beszélgetések során folyamatosan kiterjesztjük mi is az érdeklődésünket más világok felé. Igyekszünk megismerni magunkat általuk és velük, bármilyen furcsán is hangzik ez számodra, a jelen pillanatban mindez a fejlődésed érdekében történik – közelebb kerülsz önmagadhoz, életfeladatodhoz.

 

A legközelebbi Beszélgetés az Angyalokkal I. időpontok (2 napos tanfolyam):

  2016. július 2-3. (szombat-vasárnap) 10:00 - 17:00
  2016. augusztus 13. (szombat) 10:00 - 18:00

 

Vezeti: Molnár Klára
Részvételi díj: 22000 Ft / 2 nap illetve 15000 Ft / 1 nap
Időtartam: 2 nap (10:00 - 17:00-ig) vagy 1 nap (10:00 - 18:00-ig)
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail:

info@angyalfeny.hu

 
Szívesen tartok vidéken is foglalkozásokat, 6-10 fő jelentkezése esetén!