Molnár Klára                             
Vörös Károly: 06-30-287-7426
E-mail:
vkarcsi@t-online.hu

Családállítás

Családállítás során egy csoport közreműködésével oldjuk az életminőségünket negatívan befolyásoló blokkokat.

A családállítás Bert Hellinger nevéhez fűződő terápia, általában csoportos formában történik, de egyéni foglalkozás is lehetséges.

Mindannyian az édesanyánktól és édesapánktól származunk. Az ő generációs vonalukon (felfelé hetedíziglen, tizedíziglen) hatnak ránk olyan energiablokkok, melyeket őseink feldolgozatlan fájdalmaiból, sérüléseiből, elfojtott érzéseiből származnak. A fizikai testük halálával ezek az energiák a vérvonalon továbbítódnak. Ezeknek a blokkoknak egy része ránk, másik része testvéreinkre vagy más családtagunkra osztódik. Nehéz meghatározni, hogy melyik energia osztódik pontosan ránk, de mindannyian olyan blokkokat kapunk, amit jó eséllyel fel tudunk oldani életünk során.

Miután rájöttünk arra, hogy másként szeretnénk leélni az életünket, megpróbálunk változtatni rajta. (Például az édesapám vagy édesanyám nem volt boldog, mert valami nem úgy sikerült az életükben, ahogy szerették volna, megpróbálok változtatni.) A változást elérni azonban nagyon nehéz, fel kell oldani az őseinktől kapott energia blokkokat. Szüleink erre akkor nem voltak képesek, és ha mi sem leszünk azok, tovább örökítjük a gyermekeinkre is..

Mindannyian tele vagyunk blokkokkal. Egészen addig akadályként tornyosulnak előttünk, amíg nem tudatosítjuk magunkban a létezésüket, és nem dolgozunk rajta. Ha feloldjuk a legfájóbb energiablokkokat, akkor szépen lassan eltakaríthatjuk magunk előtt az akadályokat. Nagyon fontos, hogy megértsük: miért működünk így? Mindannyian emberek vagyunk, ezért sok helyzetben tévedünk. Fontos, hogy meg tudjunk bocsájtani magunknak és másoknak. Az energetikai blokkok ezek segítségével oldhatók..

A családállítások alkalmával biztonságos közeget teremtünk. Ez egy zárt csoport, amit ismeretlen emberek alkotnak, ezért fontos a bizalom. A családállításon teljes diszkréció van, a megbeszélt dolgok ott is maradnak a teremben. A családállítás általában olyan mély dolgokat hoz fel mindenkiből, hogy egy-két találkozás után a csapatokból közösségek formálódnak. A résztvevők elkezdenek összejárni, barátságok alakulnak köztük. Érdekesség, hogy egy családállítás résztvevői nagyon hasonló probléma minőséggel jönnek. Vannak csoportok, ahol dominálnak a párkapcsolati témák, vagy gyakoriak a munkahelyi, pénzügyi vagy egyéb témák.

Egy családállítás alkalom jellemzően így alakul:

- Egy teljes napot vesz igénybe, általában reggel 10 órától este 19 óráig tart.

- Egy csoport 8-10 fős, egy nap 7-8 témára van idő.

- Családállítás alkalmával a te problémádon dolgozunk.

- A családi és magánéletünkre is segítő hatással van. Számos helyzet oldott már meg.

 

Szeretnéd megoldani a helyzeted? Kész vagy tenni magadért? Hívj bizalommal!

Nyilatkozat
Orvos nem vagyok. Egészségügyi szolgáltatást nem folytatok, ezt rábízom az orvosokra. Amit adhatok, amivel szolgálhatok, közérzetjavító tevékenységnek minősül.

 

A legközelebbi időpontok:

    

Vezeti: Csörögi Ili
Részvételi díj állítóknak: 15000 Ft
Részvételi díj segítőknek: 5000 Ft
Időtartam: 1 nap - 10:00 - 19:00
Telefon: 06-30-230-6063
E-mail:

info@angyalfeny.hu; ili.cs222@gmail.com

Vissza