1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Család és rendszerdinamikai önismereti workshop

2020. március 7. (szombat) 10:00 - 17:00

Carla Galli Bert Hellingertől tanulta a Családállítás technikáját hosszú éveken keresztül. RITKÁN tart családállítást, ezért érdemes jó előre bejegyezni a naptáradba, ha nem szeretnél lemaradni erről a különleges alkalomról.

Életünk minden egyes napján különböző helyzeteket, konfliktusokat, szituációkat oldunk meg, néha észre sem vesszük, hogy mennyire automatikusan. Újra és újra megélhetünk olyan helyzeteket, amit egy hozott minta alapján kezelünk. Mindent, amit életünk során csinálunk, azt alapvetően a családunkból hozzuk magunkkal. Szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk meg és vettük át, hogyan is éljük az életünket.
Volt már olyan érzésed, hogy lassítanak, eltérítenek, sőt visszafordítanak a múlt eseményei? A család és rendszer-dinamikai állítás egy lehetőség, hogy rálássunk a családi rendszerből eredő erőkre, kényszerpályákra, mindarra, ami befolyásol, erőt ad vagy korlátozza lehetőségeinket. A család-dinamikai állítás egyesíti a családi rendszer törvényeit, a családállítást, a hangtál által idézett zenei élményeket, rezgéseket, érzelmekre való ráhangolását, rezonanciáját. Valamint más rendszerszemléletű technikák elméletét és gyakorlatát.
A Családállítás egyik legnagyobb értéke, hogy a résztvevők felismerik azokat a helyzeteket és rendszerbe foglalják őket, amelyek irányítják, befolyásolják életüket, szervezetüket, karrierjüket, a családi és társadalmi kapcsolataikat. Azáltal, hogy felismerjük ezeket az élethelyzeteket, életrendszereket és vállaljuk a tetteinkért a felelősségünket, rátalálhatunk az erőre, az összeszedettségre, a kötődésre és a szeretetre. Ezek a megtapasztalások új erőt adhatnak a további életünkhöz.
Ezen a napon az önismeretnek azt az aspektusát vizsgáljuk, amely a családi rendszerünkhöz felmenőinkhez, illetve leszármazottjainkhoz kapcsol minket.

Kinek ajánlott a családállítás?
Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert

  nem érti a „rosszul” működő családi és társkapcsolati viszonyait (sorsátvállalás)

  szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében

  szeretné a helyét, a társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)

  szeretné elgyászolni a múltját (családtagját, társkapcsolatát, elvetélt, abortált, halva született gyermekét, házi kedvencét)

  szeretné megérteni a testi tüneteit, a visszatérő „betegségeit” (gyomor, légzési nehézség, meddőség, allergia)

  szeretné a családi rendszerét tisztábban látni (koncentrációs tábor, hadifogság, nemi erőszak)

Milyen hatása van, ha csak résztvevő vagyok a családállításon?

  Minden alkalommal, más és más egy családállítás. Azért érdemes résztvevőként is ott lenni, mert már csak a hallottak, látottak is nagy erővel hatnak az adott ember életére.

  Megoldást kaphatsz problémádra, mert hasonló helyzetet látsz, hallasz, és legfőképpen saját bőrödön keresztül megtapasztalod a körülötted lévők viselkedését.

  Fejleszted az érzelmi intelligenciád, a kifejezőkészséged, a megoldási képességedet.

  Megértheted és elfogadhatod a másik ember viselkedését, nézetét, gondolkodási mintáit.

Időpont: 2020. március 7. (szombat) 10:00 - 17:00
Családállítást végzi: Carla Galli, író, motivációs előadó, NLP Master Practitioner
Családállítás részvételi díj
Saját állítás: 20000.- Ft.
saját állítás nélkül: 10000.- Ft.
A jelentkezés 5 000.- Ft. előleg befizetése után válik érvényessé

Előleg befizetése miatt érdeklődj a fenti elérhetőségeken.


Bejelentkezés szükséges:

e-mailben: molnarklara@t-online.hu vagy info@angyalfeny.hu
telefonon: 06-30-438-9514 (Molnár  Klára)

Nyilatkozat
Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.