1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Előadások

Beszélgetés Tagir Bulgaryval
a volgai bulgár gyógyítóval


2018. május 23. (szerda) 18:00 - 20:00

Rendkívül sokoldalú és tapasztalt gyógyító, aki már több évtized óta él hazánkban és segít mindazoknak, akik hozzáfordulnak. Tagir volgai bulgár származású extraszensz, bioenergetikus, léleksebész, tisztánlátó és még sorolhatnánk képességeit.
Több, mint 30 éve foglalkozik betegeivel. Az eltelt évek során folyamatosan bővítette tudását és így kialakította egyéni módszereit. A betegeinek mindig személyre szabott, komplex kezelést ad. Ezek között szerepel: manuálterápia, masszázstechnikák, reflexológia, akupresszúra, tűzterápia, tükörterápia, gyógynövény-terápia, személyre szabott étrend kialakítása, léleksebészet….stb.
Tagir intuitív módon érzékeli a hozzáforduló emberek energiaszintjét, lelki sérüléseit és az ezekhez kapcsolódó pszichoszomatikus problémáikat. Szerinte a test gyógyítása elkerülhetetlen a lelki problémák orvoslása nélkül. A kezelések során a bio-, pszi- és kozmoszenergia segítségével állítja helyre a szervezet regenerálását, energetizálását.

Kidolgozott több sajátságos módszert, melyek közül most néhányat megismertet velünk az előadása során. Az egyik ilyen módszer A sors korrekciója. Ez a módszer lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy a saját kezébe vegye a sorsát. Lehetőség arra, hogy „megjósolja” a jövőt. Megmutatja, hogyan tudunk hatni a környezetünkre anélkül, hogy különleges képességeink lennének.
Szenzitív látással információt kaphatunk a jövőről az adott nappal kezdődően néhány évre előre, a célnak megfelelően. A módszer lehetőséget ad a sors korrekciójára, befolyásolásának módszereire a különböző energetikai szinteken: a durvától a finomig, a fizikaitól a pszichikaiig.
A gyógyító bioenergia titkai című könyvében ismerteti a volgai bulgárok gyógyító módszereit. Ezeknek a gyógyítási módszereknek a lényege az emberre való energiahatásban áll, a kéz érintésével és érintése nélkül. Ugyanakkor széleskörűen használták a fitoterápiát, valamint tanácsokat adtak a páciens életkörülményeinek változtatására: diéta, testi és légzőtorna és sok minden más is. Ezekről beszél majd Tagir és a sok évtizedes tapasztalatiról, valamint válaszol a kérdéseinkre.

.

Előadás időpontja: 2018. május 23. szerda
Előadás kezdete - vége: 18:00 – 20:00
Részvételi díj 3000.- Ft.

Bejelentkezés szükséges:
e-mailben: molnarklara@t-online.hu vagy info@angyalfeny.hu
telefonon: 06-30-438-9514 (Molnár  Klára)