1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Pillangó és Tengeri esszenciák

A Pillangó és Tengeri esszenciák a fények és színek szoláris frekvenciáit tartalmazzák.

Az esszenciákat Erik Pelham alkotta meg. Állandó kapcsolata volt a természettel. A National Geografic fotósaként dolgozott, a növény és állatvilágról készített csodálatos képeket. Az Angyalok jelenlétét szinte mindig érzékelte és jó kapcsolatban volt velük. Ösztönösen érezte, hogy a Föld és az Ég összetartoznak.

Azt mondja: „ A Mennyország, ahová vágyunk, azonos a mindennapi életünkkel: az Angyalok, akik után vágyakozunk: fivéreink és nővéreink ezen a bolygón: az öröm és a boldogság rendelkezésünkre állnak, hogy megtapasztaljuk őket.”

A Pillangó és Tengeri esszenciák ráhangolnak Isteni valónkra, mely mindig jelen van, de amelytől az elménk igyekszik folyamatosan távol tartani bennünket.

„ A pillangó tökéletes harmóniában kapcsolja össze az Eget és a Földet, és szimbolizálja az átalakulást.”(Erik Pelham)

A pillangók a Nap színenergiáit tükrözik. Magas rezgésszintű energiát bocsátanak ki. A mi rezgésünkben hoz változást, rezgésszintünk emelkedik, változik. A Pillangó esszenciák használatával a lélek szintjén történik gyógyulás, ugyanakkor a fizikai testet a mentális testünkkel is kapcsolatba hozzák, összehangolják.

A Tengeri esszenciák alapvetően az érzelmeinkre, kapcsolatainkra hatnak, minden típusú kapcsolatra (párkapcsolat, gyerek-szülő kapcsolat, munkahelyi kapcsolatok, stb.). Az esszenciák használatakor nemcsak a használó részesül a pozitív hatásokból, hanem, akivel kapcsolatba kerül, mert közös energiamezőben tartózkodnak. Tulajdonképpen ő is gyógyul, anélkül, hogy alkalmazná az esszenciát.

A Tengeri esszenciák kiegyensúlyozzák az aura rétegeit, feloldják a blokkokat, helyreállítják a harmonikus rezgést, megszüntetik a diszharmóniát, elősegítik a méregtelenítési folyamatot. A Tengeri esszenciák az érzelmeinkre hatnak.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél valamit tenni az egészséged érdekében, fordulj hozzám bizalommal.

Bejelentkezés telefonon vagy e-mailben.

Tanácsadó: Molnár Klára
Tanácsadói díj: 10000 Ft - esszenciával együtt
Időtartam: 1 óra
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail:

info@angyalfeny.hu