1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

  Farkas Józsefné, Klári vagyok.
  1993-ban elvégeztem az agykontroll tanfolyamot Dr.Domján Lászlónál. A rendszeres gyakorlással nagymértékben fejlődött az intuícióm.
  Fontosnak tartom a benső és külső világ összehangolását az életemben. Számomra a másik lényeges dolog, hogy terveink, céljaink legyenek az életben, és ezek a tervek tudatosak legyenek.
  A folyamatos fejlődés előrevisz az élet minden területén a célom felé.
  A testem karbantartása, a lelkem egyensúlyban, harmóniában tartása érdekében elkezdtem jógázni 1995-ben, majd 1996-ban végeztem a Természetgyógyász Akadémián, alternatív mozgás és masszázs terapeuta szakon.
  1997-ben került az életembe a "Tai-Chi".
  2002-ben végeztem el a Spirituális Válasz Terápia (SVT) tanfolyamait 1- 5 B-ig.
  2010-ben pszichológus asszisztensként végeztem a Best-Work-nél, ahol kiváló szakemberek tárták fel azt a világot előttem, amelyet addig ösztönösen éltem. Fantasztikus öröm volt számomra megismerni tudatalattink csodálatos világát, s mindazt, ami hatással van fizikai létünkre, megnyilvánulásainkra.
  2011-ben sikeresen vizsgáztam Jóga oktatóként, a Shivananda jóga központban.
  Azóta is folyamatosan továbbképzéseken veszek részt a Magyar Jóga Akadémián, fókuszálva a betegségek megelőzésre - prevenciójára és a már betegek regenerálására, rehabilitációjára.
  2012-ben letettem a vizsgát Tai-Chi oktatásból, sportedzőként. Célom, a rugalmasság, a lelki és fizikai harmónia megőrzése.
  2015-ben a Magyar Jóga Akadémián Jóga oktatóként, és 2016-ban a Magyar Jóga Akadémia Jógaterapeuta szakán végeztem.
  Filozófiám: a rendszeres Jóga és Thai-Chi gyakorlása feloldja mindazokat a blokkokat testünkben - lelkünkben, amelyeket életünk folyamán összegyűjtöttünk, felhalmoztunk. Mindez hozzájárul személyiségünk fejlődéséhez.

  - Hatha jóga