1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Kötetlen beszélgetés
a Gyógyító Kód és a Szeretetkód című könyvek nyomán


„ A felfedezés, ami mindent jobbá tehet az életedben, és feltárja előtted az élet, egészség és bőség titkait.” A Gyógyító kód egy egyszerű és nagyon hatékony módszer arra, hogy visszanyerd az egészségedet, a kapcsolataid működő képessé váljanak, pénzügyeid rendeződjenek és még sok minden másban is a segítségedre lehet. Kitartás és gyakorlás szükséges. Megtudjuk, hogyan lehet lelki problémákat „orvosolni”, azáltal, hogy képesek vagyunk semlegesíteni az életünk minden területén jelentkező problémák forrását egyszerű gyakorlatok segítségével. Néhányan végeztek már Gyógyító kód tanfolyamot, őket és természetesen másokat is sok szeretettel várok a foglalkozásra. Osszuk meg tapasztalatainkat, sikereinket, így segítve másoknak, hogy visszanyerjék egészségüket, önbizalmukat, stb.A Szeretetkód – az akaraterőn túl

Alex Loyd ebben a könyvében rávilágít arra, hogy miért nem működnek igazán azok a programok, amelyeknél az akaraterőnkre van szükségünk. Ezek az önsegítő programok három lépésből állnak és egy külső végeredmény elvárásán alapulnak. Az elvárások természetüknél fogva krónikus stresszt generálnak mindaddig, amíg az óhajtott célt el nem érjük. A puszta akaraterőnkre támaszkodni egyet jelent a sikertelenséggel – írja könyvében Alex.
„ Minden probléma, boldogtalanság és sikertelenség okozója a bennünk lappangó félelem. Még a testi problémáink is erre vezethetők vissza. A félelem kiváltó oka pedig minden esetben az adott problémához való „szeretethiányos” viszonyulásunk.”

A Gyógyító kódból már ismeretes számodra az „emberi merevlemez” fogalma. Nos, A Szeretekódban Alex három olyan eszközzel ajándékoz meg, amelyek segítségével újraprogramozhatjuk emberi merevlemezünket és a hozzá tartozó szoftvert. Ez három olyan kéztartás pozíció, amelynek használatával és kitartó alkalmazásával, óriási eredményeket érhetsz el életed szinte minden területén. Ez a három kéztartás pozíció az energiagyógyászat eszköze.

Amennyiben behatóbban szeretnél megismerkedni ezekkel a hatásos eszközökkel, úgy várunk szeretettel erre a foglalkozásra, melyet ezúttal a könyvek kiadója Cserkúthy Balázs, meghívott vendégünk tartja. Balázs elvégezte Alex Loyd tanfolyamát így nagyon sokat segíthet nekünk ezalatt az idő alatt jobban megismerni ezeket a módszereket.

Várunk sok szeretettel. Kérlek, jelentkezz be a terem befogadóképessége miatt.


A klub időpontja: 2019. október 5.
A klub kezdete - vége: 14:00 - 17:00
A klubot vezeti: Molnár Klára
Meghívott előadó: Cserkúthy Balázs
Részvételi díj 4000.- Ft.

Bejelentkezés szükséges:
e-mailben: molnarklara@t-online.hu vagy info@angyalfeny.hu
telefonon: 06-30-438-9514 (Molnár  Klára)