Molnár Klára                             
Vörös Károly: 06-30-287-7426
E-mail:
vkarcsi@t-online.hu

Kineziológiai kezelés

Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy életünk bizonyos területei nem megfelelően működnek. Elakadunk, nem találjuk a kiutat – ebben kívánok segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak. Azt szeretném elérni, hogy az „útkeresők” észrevegyék, minden kérdésre bennük van a válasz, és mindig van lehetőség az újrakezdésre.

A segítő beszélgetés során feltárjuk a probléma hátterét, gyökerét és azokat az ismétlődő, negatív viselkedési mintákat, amelyek akadályoznak kiteljesedésünkben.

Sokszor észre sem vesszük, hogy szüleinktől, nagyszüleinktől átvett gondolkodási sémáink, vagy akár saját elavult viselkedési mintáink alapján akarjuk megoldani problémáinkat, és csodálkozunk, hogy nem történik valódi változás.

A kezelés alatt megtörténik a korlátozó viselkedési minták felismerése, beazonosítása, ezáltal lehetővé válik, hogy kapcsolatba kerüljünk saját belső igazságunkkal, és „szabadságunkat” visszaszerezve, ebből a biztonságos, belső térből tudatosan hozzuk meg új választásainkat.

Az eltárolt érzelmi, energetikai blokkok oldása történhet a kineziológia szelíd módszerével, vagy akár a tudatos felismerés eredményeként is létrejöhet, egyúttal testünk öngyógyító képessége is aktivizálódik.

Ahogy egyre inkább törekszünk a múlt „árnyékaitól” megszabadulni, és a tudatosság fényében hozzuk meg döntéseinket, úgy kerülünk egyre közelebb Igaz Önvalónkhoz. Megismerhetjük a bennünk élő, szeretetre méltó, csodálatos lényt, aki csak arra vár, hogy felfedezzék. Segítségével kapcsolatba kerülhetünk életünk céljával, és megfelelő útmutatást kaphatunk problémáink megoldásához.

A kezelés többek között a következő területeken nyújthat segítséget.

     Kapcsolatteremtési nehézségek

     Családi konfliktusok

     Döntéshelyzet, válsághelyzet

     Párkapcsolati problémák

     Önértékelés fejlesztése

     Tanulási nehézségek, viselkedési zavarok

     Pszichés eredetű betegségek, függőségek

     Önismeret, tudatosság növelése

     Viselkedésbeli rugalmasság

     Kreativitás kibontakoztatása

     Pozitív életszemlélet kialakítása

Szeretettel várok mindenkit, aki változást szeretne látni az életében. A változás lehet örömteli és könnyű is.

Hajlandó vagy azzá válni, aki lenni szeretnél? Hajlandó vagy tudatosan kézbe venni sorsod irányítását? Ha készen állsz rá, keress bátran…

Nyilatkozat:
Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen, ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító tevékenységnek minősül.

Kineziológus: M. Tóth Katalin
Kezelési díj: 14000 - 17000 Ft
Időtartam: 2 - 2,5 óra
Telefon: 06-20-512-215-2
E-mail:

minerva1111@gmail.com