1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

  Szeretettel köszöntök mindenkit, aki valamilyen oknál fogva eljutott hozzám.

  Kolák Éva Reiki mester és Bach-virágterápia tanácsadó vagyok, Budapesten születtem és jelenleg is itt élek.

  Életem során több megpróbáltatáson is keresztül mentem - mint oly sokan- melyekről utólag persze kiderült, nagyon sok tanítást hordoznak.

  A José Silva-féle agykontroll tanfolyammal kezdődött… de kifejezetten az égiek útmutatására hallgatva mentem el Reiki tanfolyamokra (2009-ben), ahol azt éreztem, hogy szó szerint a lehető legjobb helyen vagyok – és innentől kezdve az életem más irányba fordult. Elkezdtem keresni a helyemet a világban, többek között az önismeret rögös útjára léptem. Megváltozott a gondolkodásmódom - másképpen láttam a világot, már nem folytathattam az addigi életemet úgy, ahogy előtte éltem.

  „Ha azt akarod, hogy a világ megváltozzon körülötted, először neked kell változnod!”

  Kezdetben nem igazán tudtam mit kezdjek a megszerzett tudással, csak később jöttem rá, hogy a Reiki és empátiakészségem találkoznak egymással. Így már tudatosan kerestem a lehetőséget a segítségnyújtásra, gyógyításra, először családom – majd barátaim, ismerőseim körében. A pozitív visszajelzések sikerén felbuzdulva folytattam feladatomat, mely nagy örömmel töltött el.

  A Reiki lehetőség az önmegvalósításra, ahogy a gyógyításra és a gyógyulásra is.

  Aztán egyik krízishelyzetemben ismerkedtem meg a Bach-virágterápiával, mely átlendített a nehéz időszakon és utat nyitott az újrakezdés felé. Akkor határoztam el, hogy tanulmányozom a virágeszenciák használatát, majd később jött az ötlet, hogy a kettő alkalmazása sokkal hatékonyabbá teszi az eredményt.

  Az Angyal tanfolyamokon kapott információk megerősítettek - ma már tudom és felvállalom, hogy képességeimet fokozatosan fejlesztve a segítségnyújtás a feladatom. Célom, hogy segítsek a hozzám fordulókon, akik szintén magukban keresik a válaszokat és önmaguk is tenni akarnak gyógyulásukért, fejlődésükért.

  Szeretettel várom a hozzám fordulókat!

  Elérhetőségek:
  mobil: +3630/264-1373
  email: kolakevi@gmail.com

  Bach-virágterápia