1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

  Kovácsné Domine Betti

  Az asztrológiával csak felnőtt koromban kerültem kapcsolatba. 2010-ben jelentkeztem a HUMANISZTIKUS ASZTROLÓGIA iskolába. Mint általában sokakat, engem is először az motivált, hogy megismerjem önmagamat, és végre válaszokat kapjak az olyan kérdéseimre, amik már évek óta foglalkoztatnak, és megtudjam, hogy mi miért történik velem. Hát belevágtam, és elvégeztem a 4 évet. Egy emberközpontúbb, problémafókuszú asztrológiát tanultam itt, ahol az utolsó évben gyakorlati órák keretében saját eseteket elemeztünk. Akkor tudatosodott bennem, hogy igen ez az én utam, ezzel szeretnék foglalkozni. Pozitív visszajelzéseket és megerősítéseket kaptam barátaimtól, ismerőseimtől, és végül belevágtam. 2014 novemberében megnyitottam Maglódon a Sószobámat, egyéni vállalkozó lettem, és a kellemes és tiszta levegőjű környezetben tartom az asztrológiai konzultációimat.

  2015-ben a KARMA ASZTROLÓGIÁBA kezdtem belemélyedni. Foglalkoztatni kezdett a téma, hogy mi az én életfeladatom, tényleg az asztrológiában találom meg a boldogságomat és a sikereimet? Hiszen a horoszkópunkban benne van az is, hogy ebben az életünkben mit vállaltunk, miért és mire születtünk. Ha rátalálunk erre az útra boldognak és teljesnek érezhetjük magunkat, ami sikereket és eredményeket hozhat.

  Sokat, sok helyen lehet olvasni, hogy mi az asztrológia, én úgy gondoltam, hogy nem erről írok most, hanem arról, hogy nekem mit jelent az asztrológia, hogy milyen változásokat tud hozni az életünkbe.

  Az asztrológia válaszokat adott a kérdéseimre, megértését és könnyebb elfogadását a nehézségeknek. Általa jobban megismertem önmagamat, ami az első lépés ahhoz, hogy elfogadja az ember a saját erősségeit, de főleg a hiányosságait és a hibáit. Hiszen a pozitív dolgok olyan természetesek, hogy vannak, de mit kezdjünk a negatívokkal, a hibáinkkal és hiányosságainkkal? Ezek felismeréséhez és elfogadásához, vagy akár megváltoztatásához ad egy mankót az asztrológia.

  Elindulunk egy általunk kiválasztott úton, kinek könnyebb, kinek nehezebb az elindulás. De néha az életünk során elakadunk, de nem mindig tudunk egyedül kikerülni a helyzetből, ilyenkor könnyebb, ha valaki fogja a kezünket, és megmutatja a lehetőségeinket, hogy merre menjünk, hol várnak ránk jó dolgok, sikerek, eredmények. Mi az, ami számunkra elérhető, megvalósítható. Az ábra megmutatja a főbb helyszíneket, eseményeket, de hogy mi élünk-e a lehetőségekkel, az rajtunk áll, a döntés a mi kezünkben van.

  A KARMA ASZTROLÓGIA szerint mindenki egy általa választott feladattal és céllal érkezik a földre, az sem véletlen hogy mikor, hova és kikhez születünk, de ezt is mi választjuk, nem véletlenül, hiszen ez a választás segítheti a feladatunk megoldását. De sokszor az életfeladatunk nem mutatkozik meg előttünk, rejtve marad számunkra, de ha érezzük, hogy valami másra vagyunk hivatottak, akkor már jelez a karmánk, hogy itt az idő. Ha mégsem találunk rá az útra, akkor kapjuk a jeleket, csalódások érnek, vagy betegségek, balesetek, ezek üzenetek, hogy változatni kell, de az ismeretlenbe sokszor nehéz elindulni.

  De a változásnak mindig bennünk kell elkezdődnie!

  Miben tudok segíteni neked?

  -Ha szeretnéd tudni, mi a karmád, az életfeladatod,

  -Keresed önmagadat,

  -Problémád van a pároddal, a gyermekeddel, a munkahelyeden,

  -Keresed a megfelelő hivatást, hobbit,

  -Vagy kíváncsi vagy, mit hoz a Solár (születésnapodtól születésnapodig tartó) éved, hogy megvalósulhatnak-e az adott évben a terveid, vágyaid,

  -Vagy szeretnéd megtudni, hogy összeilletek-e pároddal, barátoddal?

  Akkor gyere el hozzám egy személyes konzultációra. Nincs más dolgod, csak pontosan tudni a születési időpontodat. ( Hely, Év, Hónap, Nap, ÓRA, PERC)

  Várlak szeretettel!

  Kívánom mindenkinek, hogy találja meg hozzá vezető utat magában.

  „S a legcsodálatosabb ajándék,
  ha valaki tudja, miért született,
  s a buktatókon át is
  a helyes irányba tart.” (Szepes Mária)

  Kovácsné Domine Betti
  Asztrológus
  Időpont egyeztetés szükséges: 06-20-2100-570
  E-mail: kdominebetti@gmail.com

  Egyéb tevékenységeim:
  Egyedi segítő rezgésekkel töltött kristályékszerek készítése
  Hangtál terapeuta
  www.segitokristaly.boltaneten.hu
  www.soszobamaglod.hu