Molnár Klára                             
Vörös Károly: 06-30-287-7426
E-mail:
vkarcsi@t-online.hu

                              Angyal klub

Tanuljunk együtt az Angyalok segítségével.

Az Angyaltanfolyamot végzettek számára ez egy lehetőség, hogy a felmerülő kérdéseire választ kapjon, gyakoroljon, tovább fejlessze képességeit, mindezt biztonságos körülmények között. Várlak szeretettel, akkor is, ha még nem végeztél Angyaltanfolyamot, de szeretnél többet tudni róluk, megismerkedni ezzel a csodálatos égi világgal.

Az Angyalok velünk vannak, mindig. Talán veled is előfordult már, bár lehet, nem emlékszel rá, hogy kicsi gyermekként beszélgettél velük. Megosztottad gondolataidat láthatatlan barátaiddal, de senki nem hitt neked. Később szép lassan elfelejtetted ezeket a csodálatos beszélgetéseket. Ők ennek ellenére ezután is veled maradtak. Most újra megpróbálsz velük kapcsolatot teremteni, de úgy hiszed, most már nehezebb ezt megtenned.

Az akadályok benned vannak. Szerencsére az Angyalok segítenek ezeket az akadályokat eltávolítani. Arra bíztatnak: légy nyíltszívű, őszinte, szeretettel teli, nyitott az elmédben és a szívedben.

Gyógyulásod akkor kezdődik, amikor eldöntöd, hogy a gyógyulás útjára lépsz. Ebben is segítségünkre vannak az Angyalok.

Ők Isten küldöttei a számunkra. Igazi segítőtársaink. Belső harmóniát, egészséget, jólétet, bőséget, szeretetet hoznak az életünkbe. Őrangyalunk velünk van mindig, arra vár, hogy szólítsd meg és kérd a segítségét. Minden apró-cseprő kis dologban a segítségedre van. Egyszerűen csak kérned kell.

Várok szeretettel mindenkit.

A legközelebbi Angyal klub időpontja:

 

Vezeti: Molnár Klára
Részvételi díj: 3000 Ft / alk.
Időtartam: 2 óra - 18:00 - 20:00
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail:

info@angyalfeny.hu