Molnár Klára                             
Vörös Károly: 06-30-287-7426
E-mail:
vkarcsi@t-online.hu

Masszázs

Frissítő masszázs:
Kezelés 30 perc. Ára: 2500.-Ft.

A test teljes átmasszírozása. A végtagok, karok, nyak és a hát feszes izomzatának ellazítása. A bőrben, izmokban lerakódott, méreganyagok kellő mennyiségű folyadék bevitele esetén, távoznak a szervezetből. A masszázs illatos olajokkal történik, ami hatással van a testre, és a lélekre.

 

Gerinc masszázs:
Kezelés 30 perc. Ára: 2500.-Ft.

Kimondottan a fájó hát, derék kezelésére alkalmas. A megfeszült izmok által elhúzott csontok, porcok stb. a helyükre kerülnek. A feszes izmok között húzódó idegszálak felszabadulnak a nyomás alól. Mindent összevetve, a fájdalom megszűnésével a kényszermozgás is elmarad. Visszatér a szabad, fájdalommentes mozgás, a kiváló kedélyállapot. Mindez aromaterápiás olajjal, vagy ruhában is végezhető.

 

Méz masszázs:
Kezelés 30 perc. Ára: 3000.-Ft.

A masszázs mézzel történik és csak a hát masszírozása. Mély ellazulást és nagyon erőteljes, intenzív méregtelenítést tesz lehetővé. Teljes könnyebbség érzés lesz mind a háton, mind belsőnk csodálatos világában. Lehetőség van a masszázs után tisztálkodásra.

 

Mozgásjavító masszázs:
Kezelés 30 perc. Ára: 2500.-Ft.

A sok ülő munka, vagy nagyon egyirányú terhelés hatására beszűkül mozgásunk. Egy lazító masszázs után, egy ún. kimozgatással bejáratódnak a beszűkült, korlátozott izületek. Ezután rövid, egyszerű tornával megmozgatjuk a végtagokat, emlékeztetve a testet, hogy ilyen az, amikor egészséges

 

A masszázsokra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon

A masszázsokat végzi: Vörös Károly
Telefon: 06-30-287-7426