1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

ANGYALFÉNYES NYÍLT NAP
2019. február 17. 09:00 - 19:30


„HOZZUK KÖZELEBB A VILÁGOT”

Egészségünk megőrzése a mindennapokban

Előadások és beszélgetések, egyéni tanácsadások, rövid kezelések

 

(a központ támogatása: 4000.-Ft)

A Központ támogatási díja egyben TOMBOLA is!!!

 

Angyalfényes napot kívánunk, szeretettel:
Angyalfény

 

09:00 - 10:00

A Gyógyító Kód és A Szeretetkód – az akaraterőn túl

Egy csodálatos rendszer, mely mindenki számára működik. Alapja a testünk, a szervezetünk, a biológiánk, mely arra hivatott, hogy mindezt megadja számunkra. Minden ott van a testünkben, a szívünkben, a sejtjeinkben, csupán pontosan kell alkalmazni és érteni azt, amit a biológiánk közvetít számunkra. Ezzel a módszerrel képesek vagyunk a testünkből eltávolítani a betegségek akár 95 %-nak forrását, ami nem más, mint a stressz Az egyik legalapvetőbb ösztönös késztetésünk, hogy keressük az örömöt és igyekszünk elkerülni a fájdalmat.

Életünket átalakíthatjuk és megóvhatjuk egészségünket.

Molnár Klára, parapszichológus10:30 - 11:00

Kristály-tál meditáció

A hangok hatására oldódnak a bennünk lévő blokkok, zárványok, de nem csak fizikai, hanem szellemi szinten is. Ellazult, kipihent állapotba kerülünk, beindul a regenerálódásunk a rezgésünk emelkedése által.
Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud hatni a testben.

Kristály-tál kezelő: Janiné Etelka11:00 - 12:00

Lehetőségeink 2019-ben, Lélek és fizikai szinten

A 2019-es év a Megvalósulás éve. Ezt az energiát és lehetőségeket hozza.
Eddig is voltak kívánságok, vágyak és a legnagyobb részben nem valósultak meg. Az előadás arról szól, hogy mivel tudjuk mi magunk támogatni ezeket a megvalósulásokat.
Hogy ne "egy cseppnyi" részünk legyen benne, hanem annyi amennyit szeretnénk és mik azok a segítő dolgok, tényezők, melyek ezeket támogatják.
Előtte 30 perces Hangmeditációt tartok, melyen érdemes részt venni, a mélyebb tapasztalatok elérése végett.

Janiné Etelka szivárvány oktató, tanácsadó12:30 - 13:30

A belső harmónia visszaállítása Bach virágesszenciákkal

A Bach virágterápia egyszerű, mellékhatás mentes, természetes és hatékony gyógymód, amely növények virágaiból kivont esszenciák által, közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra. Hatékony segítséget nyújt többek között: bizonytalanság, félelmek, magányosság, kétségbeesés, önbizalomhiány, párkapcsolati problémák, álmatlanság, emésztőszervi panaszok, bőrbetegsége, stb. A Bach virágterápia nagy előnye, hogy jól kombinálható más hagyományos és természetgyógyászati módszerekkel. A gyógyszerek és a természetgyógyászati készítmények nem befolyásolják a virágesszenciák használatát.
Várlak szeretettel akár az előadásomra, akár egyéni foglalkozásra.

Kolák Éva Bach-virágterápia tanácsadó, Reiki mester14:00 - 15:00

Jelek, amik befolyásolhatják a fizikai állapotunkat

Már az őseink alkalmazták a jeleket nemcsak az emberi testre rajzolva, hanem az állatok gyógyításában is. Ilyen jelek a kereszt, az ipszilon, a kör, a szinusz, a vonalak és azok különböző kombinációi. Ezenkívül vannak kozmikus szimbólumok és a különböző dimenziókban használatos szimbólumok, melyekkel nagyon jó eredményeket lehet elérni a jelgyógyászatban és a szellemgyógyászatban egyaránt.

Vörös Károly reiki mester tanár, parapszichológus15:30 - 16:30

Hogyan kerüljünk harmóniába önmagunkkal és az életünkkel?

Mai rohanó világunkban időnként elég nagy kihívást jelenthet megteremteni, megőrizni lelki békénket, főleg akkor, ha valami nem működik megfelelően az életünkben.
Sokszor észre sem vesszük, és szüleink, nagyszüleink, vagy akár saját elavult viselkedési mintáink alapján akarjuk megoldani problémáinkat, és csodálkozunk, hogy nem történik valódi változás.
Mi lenne, ha nemcsak „automatikusan” reagálnánk az eseményekre, hanem belső útra indulnánk, és tudatosságunkat, eredendő bölcsességünket, kreativitásunkat használva olyan döntéseket hoznánk, amelyek elvezetnek ahhoz a jövőhöz, amelyet valójában élni szeretnénk. .

M. Tóth Katalin természetgyógyász, kineziológus17:00 - 17:30

Egészségünk felmérésére és helyreállítására javasolt eszközök, módszerek

A legújabb kutatások szerint a betegség egy rezgés, egy hibásnak vélt rezgés következménye. Más tapasztalatokon alapuló esetek szerint a hibás rezgés nem hiba – csupán biológiai alkalmazkodás egy helyzethez.

Földünk mágneses ereje folyamatosan változik, gyengül. Nem tudjuk a mágneses térerőt növelni és a gyengítő hatásokat sem tudjuk mindig kiküszöbölni. A technika fejlődésével viszont lehetővé vált, hogy egyénileg részesülhessünk a torzításoktól mentes mágneses tér áldásos hatásaiból, ami segíti szervezetünk harmonikus működését és öngyógyító mechanizmusát.

Non Linear System – NLS – ez a technológia fizikai-lelki-mentális szinten megjelenő problémák közötti összefüggéseket tárhatja fel, segít a célirányos megoldások megtalálásában. A készülék és az ember közötti folyamatos kommunikáció; elemezhető vele ételek, italok, gyógyszerek, étrend-kiegészítők és más készítmények abból az aspektusból, hogy melyik segíti az egészséges állapot kialakulását, vagy rontja azt.

Hoffmann György, független tanácsadó18:00 - 18:45

Hangfürdő tibeti hangtálakkal

A hangok hatására oldódnak a bennünk lévő blokkok, zárványok, nem csak fizikai, hanem szellemi szinten is. Ellazult, kipihent állapotba kerülünk, beindul a regenerálódásunk a rezgésünk emelkedése által. Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud hatni a testben.

Hangtál kezelő: Szőcs László18:45 - 19:00

Tombola húzás

Nagyon értékes nyereményeket sorsolunk ki, többek között:

Könyvek, CD-k, kezelések, masszázsok, Reiki I. tanfolyam, aura-tisztítás, csakra-feltöltés, hangtál kezelés, Angyal alap tanfolyam és még néhány meglepetés ajándék.Az előadóinkon kívül más tanácsadókkal is megismerkedhetsz, ha ellátogatsz a központba.

Igénybe vehetsz mini kezeléseket, kérhetsz segítséget élethelyzeted javításában és ezen a napon, törődj magaddal, kényeztesd magad szeretettel.

Kényeztesd magad, szeresd magad, fogadd el a környezeted.

Indulj el a pozitív élet megteremtésében.

Egyéni rövid kezelésekre szükséges a bejelentkezés!!!!!!!!!!

06-30-438-9514 vagy info@angyalfeny.hu

Életmódteszt (1500.-ft.) – Karanczné Varga Éva, független tanácsadó

Aura-tisztítás, energetikai kezelés (adomány) – Vörös Károly, reiki mester

Váll, nyak, hát masszázs (adomány) – Borbás László, masszőr

Rövid talpmasszázs (20 perc - adomány) – Frankó Krisztina reflexológus

Bach-virágterápia, rövid tanácsadás cseppekkel (1500.- Ft.) – Kolák Éva tanácsadó

Rövid kineziológiai oldás (adomány) – M. Tóth Katalin természetgyógyász

Rövid tarot kártyaelemzés (1500.-ft.) – László Tamás, tarot kártyavető

Angyal kártya húzás (adomány) – Molnár Klára parapszichológus

Rövid állapotfelmérés, eszközzel (adomány) – Hoffmann György tanácsadó

Várunk szeretettel:
Angyalfény Központ
Budapest, VII. ker. Péterfy Sándor u. 15. kapucsengő 52.