1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

ANGYALFÉNYES NYÍLT NAP
2019. október 13. 09:00 - 19:30


„HOZZUK KÖZELEBB A VILÁGOT”

Egészségünk megőrzése a mindennapokban

Előadások és beszélgetések, egyéni tanácsadások, rövid kezelések

 

(a központ támogatása: 4000.-Ft)

A Központ támogatási díja egyben TOMBOLA is!!!

 

Angyalfényes napot kívánunk, szeretettel:
Angyalfény

 

09:00 - 10:00

Hangfürdő tibeti hangtálakkal

A hangok hatására oldódnak a bennünk lévő blokkok, zárványok, nem csak fizikai, hanem szellemi szinten is. Ellazult, kipihent állapotba kerülünk, beindul a regenerálódásunk a rezgésünk emelkedése által. Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud hatni a testben.

Hangtál kezelő: Szőcs László10:30 - 11:30

Elváltozások tükrében – összhang

Bizonyára te is felfigyeltél magadon, vagy a környezetedben lévő embereken olyan “szokatlan” fizikai, érzelmi és mentális tünetekre, megnyilvánulásokra, melyekre látszólag nincs magyarázat. A Földön és emberben hatalmas változások mennek végbe, érezhetőbben, mint eddig bármikor. Ahogyan átalakul a világunk, mi emberek is sejtszinten változunk, ami kihatással van a fizikai közérzetünkre, állapotunkra! Ismerd fel, hogy valami készülődik. Egy teljesen Új Korszak küszöbén állunk. Ezért add meg magadnak az esélyt, hogy tájékozott és körültekintő légy a témában. A természet univerzális elveinek megértéséhez, gyakorlati alkalmazásához, újra szükséges gondolnunk az eddig tanultakat és tapasztaltakat.

Gyurkó István
orvosi-, kvantum-, részecskefizikus, okl. gyógyszervegyész-mérnök, információs tanácsadó, employee experience szakértő12:00 - 13:00

Felkészülés az őszre kívül-belül

Az előadás a legfrissebb információkat fölsorakoztatva nyújt átfogó tájékoztatást arról, hogyan készüljünk az őszre. Sorra veszi mindazokat a tényezőket, melyekre fokozott figyelemmel kell lennünk, s konkrét, jól működő megoldási javaslatokkal szolgál ezek kivédésére. Részletesen bemutatja azokat a hasznos hatóanyagokat, melyek bevitelével belülről segíthetjük a szervezetünket az egyre sötétedő napokon. kitér az ősszel közösségbe kerülő kisgyermekek megbetegedéseinek okaira is. Terítékre kerülnek majd a nagyobb összefüggések is, hogy jobban megérthessük saját testünk reagálását az elváltozásainkat kiváltó okokra.

Karanczné Varga Éva független tanácsadó14:00 - 15:00

A gyógyítás csillagtitkai

Paksi Zoltán asztrozófus15:30 - 16:30

Egész-ség az akasztott ember szemszögéből

Az előadás célja, hogy az általánostól eltérő módon tekintsünk az egészségre és betegségre. Engedjük el a könyvekben található sablonokat és gondolkozzunk együtt!

László Tamás nemzetközi csikung tanár, tarot kártyavető17:00 - 18:00

Eszközök egészségünk megőrzése érdekében

A legújabb kutatások szerint a betegség egy rezgés, egy hibásnak vélt rezgés következménye. Más tapasztalatokon alapuló esetek szerint a hibás rezgés nem hiba – csupán biológiai alkalmazkodás egy helyzethez.

Földünk mágneses ereje folyamatosan változik, gyengül. Nem tudjuk a mágneses térerőt növelni és a gyengítő hatásokat sem tudjuk mindig kiküszöbölni. A technika fejlődésével viszont lehetővé vált, hogy egyénileg részesülhessünk a torzításoktól mentes mágneses tér áldásos hatásaiból, ami segíti szervezetünk harmonikus működését és öngyógyító mechanizmusát.

Non Linear System – NLS – ez a technológia fizikai-lelki-mentális szinten megjelenő problémák közötti összefüggéseket tárhatja fel, segít a célirányos megoldások megtalálásában. A készülék és az ember közötti folyamatos kommunikáció; elemezhető vele ételek, italok, gyógyszerek, étrend-kiegészítők és más készítmények abból az aspektusból, hogy melyik segíti az egészséges állapot kialakulását, vagy rontja azt.

Hoffmann György, független tanácsadó18:15 - 19:00

Hangfürdő tibeti hangtálakkal

A hangok hatására oldódnak a bennünk lévő blokkok, zárványok, nem csak fizikai, hanem szellemi szinten is. Ellazult, kipihent állapotba kerülünk, beindul a regenerálódásunk a rezgésünk emelkedése által. Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud hatni a testben.

Hangtál kezelő: Szőcs László19:15

Tombola húzás

Nagyon értékes nyereményeket sorsolunk ki, többek között:

Könyvek, CD-k, kezelések, masszázsok, Reiki I. tanfolyam, aura-tisztítás, csakra-feltöltés, hangtál kezelés és még néhány meglepetés ajándék.Az előadóinkon kívül más tanácsadókkal is megismerkedhetsz, ha ellátogatsz a központba.

Igénybe vehetsz mini kezeléseket, kérhetsz segítséget élethelyzeted javításában és ezen a napon, törődj magaddal, kényeztesd magad szeretettel.

Kényeztesd magad, szeresd magad, fogadd el a környezeted.

Indulj el a pozitív élet megteremtésében.

Egyéni rövid kezelésekre szükséges a bejelentkezés!!!!!!!!!!

06-30-438-9514 vagy info@angyalfeny.hu

Életmódteszt (1500.-ft.) – Karanczné Varga Éva, független tanácsadó

Aura-tisztítás, energetikai kezelés (adomány) – Vörös Károly, reiki mester

Váll, nyak, hát masszázs (adomány) – Borbás László, masszőr

Rövid talpmasszázs (20 perc - adomány) – Frankó Krisztina reflexológus

Bach-virágterápia, rövid tanácsadás cseppekkel (1500.- Ft.) – Kolák Éva tanácsadó

Rövid kineziológiai oldás (adomány) – M. Tóth Katalin természetgyógyász

Rövid tarot kártyaelemzés (1500.-ft.) – László Tamás, tarot kártyavető

Angyal kártya húzás (adomány) – Molnár Klára parapszichológus

Rövid állapotfelmérés, eszközzel (adomány) – Hoffmann György tanácsadó

Tisztítás gonggal, mini masszázs (adomány) – Mészáros Krisztina masszőr

Várunk szeretettel:
Angyalfény Központ
Budapest, VII. ker. Péterfy Sándor u. 15. kapucsengő 52.