1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Párkapcsolat - Carla Galli előadása

2019. november 12. (kedd) 18:00 - 20:30

Az életünk játszmáit éljük nap, mint nap, anélkül, hogy észrevennénk azt. Keressük önmagunkat, az élet értelmét, leggyakrabban magunkon kívül keressük a megoldásokat, ki-ki saját meggyőződése és hite szerint. Az önismeret és a fejlődés csodálatos dolog, ha közösen megyünk át rajta. Fogadd el saját hibáidat, ezen keresztül képes leszel elfogadni a párodét is. Ne ragaszkodj ahhoz, hogy megpróbálod megváltoztatni őt!

Meglátni és megszeretni csak egy pillanat, de hogy biztos lábakra tudjuk helyezni a kapcsolatot, ahhoz már sokkal több odafigyelés, illetve tudatosság kell.

A legtöbb párkapcsolatban a felek a legerősebb kötelékként, alapként a szexuális harmóniát tartják számon. A kívánatos külső mellett legalább ennyire fontos (ha sokszor nem fontosabb) a szép belső. Ha egy pár között nincs meg a lelki harmónia, az összhang, akkor garantáltan nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk. Akkor azonban igen, ha a felek tudatosan, asszertív módon a kapcsolatért közösen dolgoznak.
Fő akadálya annak, hogy egy kapcsolat működjön, az értékrendbeli különbség. Az önismeret fejleszti, javítja az életminőséget is, mert segíti a valódi szükségleteknek megfelelő céloknak, életmódnak, párkapcsolatoknak, értékrendnek, identitásnak, foglalkozásnak, időbeosztásnak a megtalálását.

Az adás és elfogadás harmóniájára különösen ügyelnie kell annak, aki jó párkapcsolatot szeretne. Az egyensúly felborulása ugyanis a veszekedések egyik fő oka. A sikeres párkapcsolat feltétele, hogy csak annyit adjunk, amennyit a másik el tud fogadni. És annyit fogadjunk el, amennyit a másik adni tud.
Az elengedés az egyike a legnehezebb párkapcsolati helyzeteknek. A párkapcsolatok az ember életében valameddig tartanak. Egyikünk az egész életét egy társsal éli le, másikunk az önállósodás nehézségeit, kínjait éli éppen. Ezt nagyon nehéz megérteni, mivel a léleknek egészen más a megélése, mint egy embernek tudatosan.

A társunkkal szembeni szolidaritás is elengedhetetlen. Ez egyszerre jelent odafigyelést, együttérzést.
A tartós szerelem titkai valóban ezoterikusak. Vagyis belső út vezet hozzájuk.
A lehetőség a te kezedben van! Ha változást akarsz, magad tudsz a legkönnyebben változtatni. A módszeremtől olyan látásmódot kapsz, amelynek segítségével könnyebb lesz döntened, megértened magad és másokat, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb leszel és emberi, illetve párkapcsolatod épülését tapasztalhatod. Ha egy változik, változik a többi is.

Szeretettel várlak.
Carla Galli

Időpont: 2019. november 12. (kedd) 18:00 - 20:30
Az előadást tartja: Carla Galli, író, motivációs előadó, NLP Master Practitioner
Részvételi díj 3000.- Ft.

Bejelentkezés szükséges:
e-mailben: molnarklara@t-online.hu vagy info@angyalfeny.hu
telefonon: 06-30-438-9514 (Molnár  Klára)