1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Számmisztika - Tarot Nap


(Előre bejelentkezés szükséges)

Várom mindazokat, akik elakadtak életükben, segítségre van szükségük vagy csak pusztán kíváncsiak.

Miért érdemes eljönnöd?

- mert központi helyen kellemes, meghitt környezetben várlak,
- nem kell előre bejelentkezned, de ha más már megelőzött, akkor ki kell várnod a sorodat.
- Tarot „jóslás” esetén, igényednek megfelelően akár egy kérdés megválaszolására is szívesen látlak. De kérheted több témának a kifejtését is.
A díjszabás is ennek megfelelően alakul:
- 20 perc 2500 Ft
- 30 perc 3000 Ft
- 1 óra 5000 Ft

számmisztika esetén is több lehetőséged van:
- Kérhetsz születési dátumod szerinti elemzést a Püthágorászi számmisztika szerint, de lehetőséged van a számok előfordulásának gyakorisága szerinti elemzésre is. Rendelkezésedre állhat a Keleti Yantra, a születési energiáid elemzése az Öt elem tana, vagy akár a Kronobiológia szerint is. Bioritmusod és akár partnereddel való összeférhetőséget is megtudhatod több szempont szerinti elemzéssel. Ha egyben kéred akkor 36 oldal elemzést kapsz akciós (14 000 Ft-os) áron, amelyet e-mailben küldök meg Neked.
- Ha magyarázatot is kérsz hozzá, akkor ½ óráért plusz 3 000 Ft -ért méltányos díj.
- de kérheted csak a magyarázatot az elemzés nélkül is.

Miben tud segíteni a számmisztika?

A számmisztikában, a születési dátumod megmutatja a sorsutadat, jellemvonásaidat, és azt is, hogy mikor minek van itt az ideje. Jó tudni, mert bármibe fektethetünk energiát, csak nem mindegy, hogy milyen eredménnyel.
A nevedet a születési dátumoddal ellentétesen lehet változtatni. A névenergiák kiegészítik a születési képletedet, ezért célszerű olyan nevet használni, amely segít és nem hátráltat életfeladatunk elérésében.

Hogyan működik a Tarot?

A lélek (a könnyebb érthetőség kedvéért a Szellemet nem említem), mikor leszületni készül eldönti, hogy földi életében mi lesz a feladata, kik lesznek a szülei, nő lesz, avagy férfi és mik lesznek azok a dolgok, amelyet semmiképpen sem fog tudni elkerülni. Minden más a „szabad akarat” által változtatható. Leszületéskor a lélek egy része, az életfeladat nagyságának arányában beleköltözik a fizikai testbe és megtörténik a törlés, amely következményeként nem emlékszik semmire. A lélek másik része lesz a tudatos, felső énünk. Éjszaka, álmunkban sokszor hozunk le információkat a felső énünktől, de erre nem mindig emlékszünk és ez nem tudatos. Tudatosan ezt a meditációban az „üresség” állapotában, illetve a kártyavetésben lehet megélni. Az ember képekben gondolkodik és a Tarot kártyákon levő képek segítenek ezeket az információkat felszínre hozni.
Ezért a Tarot nem a jövőt fogja megmondani, hiszen akkor mi van a szabad akarattal? A Tarot abban tud segíteni, hogy a lehetőségeinket mutatja meg, mely alapján meg tudjuk hozni döntéseinket.
A számmisztika és a Tarot – noha vannak átfedések - kiegészítik egymást, mert a számmisztika megmutatja minek van itt az ideje, a Tarot meg azt, hogy élethelyzeteinket miként oldjuk meg.

(Előre bejelentkezés szükséges)

 

Tartja : László Tamás
Jelentkezés
Telefon: 06-30-934-5449 vagy 06-30-438-9514
E-mail: info@heted76ar.hu vagy info@angyalfeny.hu