1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Szellemgyógyászat

 Szellemgyógyászat, szellemsebészet

         - Információ és adatgyűjtés

         - Szellemgyógyászati eljárások

         - Lélekgyógyászati módszerek - szellemsebészeti megoldások

         - Szellemsebészeti eljárás 10 pontba foglalva

         - Elsősegély technikák, gyógyítást, gyógyulást elősegítő tevékenységek

   Gondolom, mindenki számára ismerős fogalom a „betegség”. Ez a nem kívánt kellemetlen állapot arra utal, hogy valami „elromlott” a testben, nem a tökéletes működést támogatja és ennek előzményeként valószínűleg egy lelki ok áll a háttérben. Hiszen minden betegség kezdetén egy lelki ok áll, ami megoldás hiányában a test ellen fordul, majd valamilyen betegséget idéz elő.

   Kis trauma esetén, de hosszan megoldatlanul hagyva, egy „egyszerű” megfázási tünetet állít elő, figyelem felkeltésként, a trauma megszüntetésének érdekében. „Valami nem stimmel”, és ágynak döntve az embert, lesz ideje elgondolkodni, megoldást találni, a betegséget felszámolni. Amennyiben a trauma elég erős és már régóta jól el van „temetve”, akkor ennek megfelelően a „betegség” is sokkal intenzívebb, és akár az életre is veszélyes lehet. Ilyenkor már célzott kezelés szükséges a betegség megállítására, az egészséges állapot visszaállítására.

   Itt léphet be az orvosi kezelések kiegészítése mellett az alternatív gyógymódok valamelyike, ami szintén, minden eszközt megragadva igyekszik rendbe hozni a kibillent állapotot az okok megkeresésével.

   Kisebb betegség esetén a lelki ok utáni kutakodáshoz van még idő, és a megoldás megtalálása esetében a test elbírja a feltárás nehézségeit, nem lesz további fizikai állapot romlás. Pl.: megfázás, hátfájás, belső szerv megbetegedés, stb.

   A nagyobb betegségek esetében már más a helyzet. Nincs idő a trauma megkereséséhez, előbb a testet kell rendbe hozni, hiszen már elég gyenge ahhoz, hogy az ok megoldásával járó súlyt is elbírja. Pl.: daganatok, rákos sejtek megjelenése, elváltozások, stb.

   A szellemgyógyászat ilyen, nehezen helyrehozható esetekre ad lehetőséget, megoldásokat.

  A négy nap alatt megismerkedhetünk röviden az ember belső világával, környezetével, működési mechanizmusával. Ránézünk azokra a buktatókra is, amik a látszólag teljesen jól megválasztott terápia közben, akadályként jelenek meg a gyógyulás útján...

Szellemgyógyászat 4 napos tematikája:

   Az első napon rendbe rakjuk a használt fogalmakat és tisztázzuk, hogy miért és mennyire kell átalakítanunk a gondolkozásunkat a szellemgyógyászat használatához. Egy részben mentesíteni kell magunkat a hosszú idő alatt belénk ívódott néhány elmélettől. Kicsit furcsa és elég érdekes lesz átgondolni a következőket:

   Az anyag fogalma, az idő, az energia, DNS, faj, és még néhány érdekesség. Lehetőségeink és a határok áttekintése. A fizikai anyag megnyilvánulásai és formái, és a másik érdekes kérdés, miszerint meddig érzékelnek a fizikai eszközeink.

   Második napon szintén áthangolódunk az első napon elhangzottakra és a gondolkodás, látás, érzékelés módszerére. A szellemgyógyászat területén belül átnézzük, melyik és milyen módszerek tartoznak a szellemgyógyászathoz és melyek a pszihotronikába. Megtanulunk pár kezelési módszert, technikát, amit gyakorlunk is. Segítségként a pálca és inga használatát is megtanuljuk, hogy legyen visszaigazolásunk, válaszunk a kérdéseinkre.

   Harmadik – negyedik napon a kezelések lehetőségeinek tárházából merítünk és gyakorlunk. A legfontosabb, hogy folyamatosan megválaszoljuk, kivesézzük a felmerült kérdéseket.

   Pár ízelítő, módszer szerint: szervcsere, DNS javítás, gerincferdülés javítás, végtag nyújtás, meszesedés tisztítás,... stb.

   Néhány, kezelhető betegség szerint felsorolva: érszűkület, daganatok, ciszták, ízület kopás, nyak meszesedés, érszűkület, stb.

A következő Szellemgyógyászati ismeretek időpontja:

 2018. január 7., 20., 21., 27.  (hétvégi napokon), 10:00 - 17:00

 

Vezeti: Vörös Károly
Részvételi díj: 44000 Ft / 4 nap (fizethető alkalmanként is)
Időtartam: 4 nap
Telefon: 06-30-287-7426
E-mail:

info@angyalfeny.hu