Molnár Klára                             
Vörös Károly: 06-30-287-7426
E-mail:
vkarcsi@t-online.hu

Tarot kártyavetés - tanfolyam


A Tarot tanfolyam tematikája:

4 alkalom tematikája:
- Rövid történeti visszatekintés
- Hogyan működik a Tarot?
- Ismerkedés a Tarot lapjaival
- Nagy Árkánum lapjainak jelentése
- Kis Árkánum és Udvari Lapok kártyáinak jelentése
- Kártyavetés szabályai elméletben
- Kártyavetés gyakorlatban
- Milyen kártyát válasszunk?
+1 alkalom:
- Kártyavetés gyakorlás

Hogyan működik a Tarot?

A felső, tudatos énünktől nemcsak álmunkban kapunk információkat, vannak megérzéseink, sugallataink és sok egyéb jel is, amely segítségünkre lehet a helyes döntések meghozatalában.
A Tarot kártya is ilyen. Segít felső énünktől információt nyerni.
A Tarot kártya nem mondja meg egyértelműen a jövőt, néhány elkerülhetetlen élethelyzet kivételével, hiszen szabad akaratunkból, mindig dönthetünk másképpen, amely egy másfajta élethelyzetet hozhat az életünkbe.
Viszont pontosan meg tudja mondani, hogy mi van most körülöttünk, mi az a helyes cselekedet, amit célszerű lenne meglépnünk. Aztán dönthetünk belátásunk szerint. Minden tapasztalás...­
Minden Tarot kártyának van egyfajta leírt jelentése, de ezenfelül minden lapon egy kép szerepel, amely gondolatokat, érzéseket vált ki belőlünk. Az ember képekben gondolkodik, és nehéz, de inkább lehetetlen lenne szavakkal, írással teljes mértékben visszaadni a gondolatok világát. A Tarot kártyák olvasásánál nem szabad ragaszkodnunk szó szerint a leírt jelentéshez, inkább a kirakott lapok képi, gondolati sugallatait foglaljuk szavakba. Ezért van az, hogy a Tarot kártyák mindig működnek, mivel a feltett kérdésre olyan kártyát fogjuk húzni, amely számunkra azt a jelentést fogja adni, amire szükségünk van. Hogy melyik kártyát válasszuk, azt sugallataink alapján döntjük el, nem véletlenül. Teljesen mindegy, hogy a Botok a Tűz elemet jelképezik a Tarotban, vagy a Levegőt, ahogy inkább a mágiában szokás (a varázspálca a mágiában a Levegő elem, az Athamé pedig a Tűz elem), hogy a Nagy Árkánum nyolcas lapja Az Erő, vagy Az Igazság, - mindenképpen jól fog működni.
A leírt kirakási módokhoz sem kell feltétlenül ragaszkodnunk, hiszen a kártya a kérdéseinkre válaszol.
Sok embernek csak a benne levő sejtés megerősítésére van szüksége a Tarot kártyára, mint segédeszközre, hisz a szükséges információt már előtte lehozta a Tudatos énjétől, csak nem akarta elhinni, mert megerősítést keresett. Ha fizikálisan látjuk a lapot, akkor azt előbb fogadjuk el tényszerűnek, mint a megérzéseinket.
A kártya nagy és kis Árkánumokra oszlik. Míg az első az élet jelentős vetületeivel foglalkozik, addig a második a földi élet mindennapi részleteit tárja elénk.

Tarot tanfolyam induló időpont:

A tanfolyam 4+1 részből áll
További tervezett időpontok: kéthetente szombaton, amelytől indokolt esetben (ünnepnap) el lehet térni.
Akciós egy összegben fizetendő ár: 36 000 Ft / 5 nap
Alkalmankénti fizetés esetén: 8 000 Ft / alkalom

A tanfolyamot tartja : László Tamás
Telefon: 06-30-934-5449

Tarot tanfolyam