Molnár Klára                             
Vörös Károly: 06-30-287-7426
E-mail:
vkarcsi@t-online.hu

           Telepatikus önvédelem

 

Mit is jelent a telepatikus önvédelem? Ahhoz, hogy ezt megértsük fontos néhány dolgot tudni az embert körülölelő finom energiákról, az auráról. Röviden áttárgyaljuk az aura rétegeit, színeit és sok hasznos dolgot tudhatunk meg a körülöttünk lévő energiamezőről.

Beszélgetünk a gondolkodásról, gondolatentitásokról, agresszív-, sznob-, rasszista-, behódoló gondolatokról, telepatikus sugárzó mezőről. Arról, hogy ezek mit is jelentenek és hogyan hatnak az életünkre a mindennapokban.

Tanulunk a telepatikus szennyeződésről és fertőzésről. Hogyan, milyen módon alakulnak ki, hogyan hatnak ránk. A vonzás törvénye szerint: a hasonló a hasonlót vonzza. Ezt bővebben kifejtjük a tanfolyam alatt a különböző energiák szemszögéből. Megtanuljuk, a gyakorlatban is, hogyan védekezhetünk ellenük.

A telepatikus támadásoknak különböző típusairól és forrásairól is szót ejtünk. Kitérünk kicsit a karma törvényére, illetve azok következményeire. Vajon közömbösíthetők egy rossz cselekedet következményei? Nos, mindezekre választ kaphatsz a tanfolyam során.

Megtanuljuk az aura lezárásának különböző technikáit. Gyakorlatban is elvégezzük.

Megtudhatod, hogy kiket is nevezünk energiavámpírnak. Hogyan segíthetünk ezeken az embereken, hogy ők is megfelelő energiával rendelkezzenek, és ne kelljen másoktól szipkázni.

Hogyan működik az áldás törvénye? A negatív gondolatok elhárítására az áldás az egyik legjobb megoldás. Fontos, hogy a haragot, gyűlöletet, dühöt ne ugyanolyan módon viszonozzuk, hanem szeretettel. Áldással a kapcsolatok is megjavíthatók, ápolhatók. Áldásra nemcsak a megáldott személynek van szüksége, hanem saját magunknak is. Fontos megtalálni a közös hangot. Az áldás valójában egyenlő a megbocsátással.

Megtanuljuk, hogyan erősíthetjük meg az auránkat testmozgással, megerősítő meditációval, különböző erősítő pozíciókkal, kristályokkal. A gyakorlatok folytán megerősítjük az éterikus aurapajzsunkat. Ez a védőpajzs segít megőrizni a belső nyugalmunkat és elménk tisztaságát.

 

A következő időpontok:

 

 

Vezeti: Molnár Klára
Részvételi díj: 16000 Ft
Időtartam: 1 nap - 10:00 - 18:00
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail: info@angyalfeny.hu
 
A létszám korlátozott, így a helyét 5000 forint előleg befizetéssel biztosíthatja.
A befizetéssel kapcsolatban keressen meg e-mailben. Köszönöm szépen.