Molnár Klára                             
Vörös Károly: 06-30-287-7426
E-mail:
vkarcsi@t-online.hu

Tértisztítás

Mindennap mosakszunk, zuhanyzunk, fürdünk – megtisztítjuk a testünket a mindennapi szennyeződésektől. Méregtelenítjük a szervezetünket, gyógyíttatjuk magunkat, ha betegek vagyunk. Vajon megteszed ugyanezt lakótereddel is? A környezeteddel, ahol élsz, laksz, vagy dolgozol? Nos, ideje elgondolkodni rajta, hogy miért vagy nyűgös, fáradt, unott, ha megérkezel otthonodba, a munkahelyedre.

A földterületeken, ahová építkeztünk, előzőleg talán más építmények, építkezések, házak, temetők, mocsarak, stb. voltak. Ezek a területek magukba szívták a korábban ott éltek energiáit, és ezek az energiák lesznek dominánsak.

Minden élőlénynek van rezgése, de a cselekedeteknek, tetteknek is, melyek hosszú időkig, akár évszázadokig is ott maradnak a helyszínen. Az erőszakos cselekedetek, veszekedések, viták, fájdalmas események, betegségek, részegség, ordítozások, verekedések energiái hasonló energiákat, rezgéseket vonzanak magukhoz, illetve kényszerítő hatással lesznek az ott élőkre. Arra kényszerítik őket, hogy hasonlóképpen viselkedjenek ők is.

Az átrendezés, a bútortologatás, a falbontás nem elegendő, hogy az ott rekedt energiák megtisztuljanak. Ugyanakkor nemcsak ezek okozhatnak kellemetlenséget, betegséget, depressziót, veszekedést, vagy csődöt egy adott helyen, hanem a negatív energiájú emberek is.

Mondjuk, vendégül látunk egy olyan személyt, aki tele van rosszindulattal, irigységgel, gonoszsággal. Ennek az egyénnek a rezgése is ott marad a térben, és kellemetlen események sorozatát indíthatja el.

A testünk is jelez egy idő után, vagy akár azonnal is egy-egy ilyen helyen. Érezzük ezeket a rezgéseket, de nem mindig tulajdonítunk neki jelentőséget. Mik lehetnek ezek a jelek? Például: izzad a tenyerünk, nem kapunk levegőt, összeszorul a gyomrunk, elnehezül a testünk, nyugtalanság vesz rajtunk erőt, nem tudunk gondolkodni, és néha az az érzésünk támad, mintha valami, vagy valaki figyelne minket.

Szeretteink, rokonaink, ismerőseink, ellenségeink szellemei itt nyüzsöghetnek körülöttünk, noha érzékszerveinkkel nem érzékeljük őket. Nyugtalanító hangulat, nyomasztó érzés egy adott helyen, szobában, stb. Hirtelen lehűlő levegő, lökés, taszítás, lépések zaja, vagy más idegen eredetű zaj, hang, meghatározhatatlan szag, bűz, illat érzékelhető, noha senki nincs a közelünkben. Tárgyak mozgása, eltűnése, kéz érintése nélkül megszólaló hangszer, stb. Az állatok – kutya, macska, ló – nyugtalan viselkedése. Mindezen jelenségek felhívják figyelmünket arra, hogy időszerű tértisztítást végezni. Megszabadítani a területeket ezektől a nyomasztó energiáktól.

Tértisztítással a negatív rezgések átalakíthatók pozitívvá. A tértisztítás során eltávolítunk minden nehéz, visszahúzó energiát, és feltöltjük a helyiséget, helyiségeket friss életerővel.

Ugyanakkor mi is tehetünk saját magunkért valamit. Fontos, hogy megszabaduljunk a sok lim-lomtól, amire már nincs szükségünk. Végezzünk nagytakarítást! Használjunk illóolajat, gyertyát, füstölőt is néha. Nagyon jó a citrom és a levendula illóolajok használata. Mossuk gyakrabban a textíliákat, függönyöket, mert erősen magukba tudják szívni a negatív energiákat. Mossunk fel gyakrabban a lakásban. A vízbe tehetünk alkalomadtán egy kis tengeri sót is, mely nagyon jól oldja a vízzel együtt az energiákat.

Életterünk tisztítása fontos. Jótékony hatása van szervezetünkre, testünkre, lelkünkre egyaránt. Közérzetünk javul, hangulatunk megváltozik és friss energiával töltődünk fel.

Ha úgy érzed hasonló dolgokat tapasztalsz otthonodban és segítségre van szükséged, elérhetsz telefonon vagy e-mailben

Telefon: 06-30-287-7426
E-mail:

info@angyalfeny.hu