Molnár Klára                             
Vörös Károly: 06-30-287-7426
E-mail:
vkarcsi@t-online.hu

Spirituális Védelem

 

- Milyen lelki behatások érnek minket nap, mint   nap?

- Természetes védelmünk az aura

- Testi, lelki, szellemi védelem

- Gyermekeink védelme

- A tér védelme, ahol tartózkodunk

- Hogyan hatnak ránk gondolataink?

- Gondolat, gondolatformák ereje

- Hol érzékeljük a testen, és milyen tünetei vannak?

- Védelemre szolgáló kristályok, növények, füstölők

- Mentális védelmi technikák, alkalmazásuk a gyakorlatban

 

Elgondolkoztál már azon, milyen módon véded magadat, gyermekeidet, a családodat?

Védekezünk a természeti erők ellen: ruhát hordunk, cipőt a lábunkra, házat építünk magunknak. Védekezünk más emberekkel szemben. Vajon hányan gondoltak arra, hogy más, nemcsak a fizikai világból érhetnek minket atrocitások, és azok ellen hogyan tudunk védekezni.

     Szoktál relaxálni, meditálni?

     Gyógyítóként dolgozol?

     Gyakran fordulnak hozzád mások a problémáikkal?

     Sokszor érzed magad fáradtnak, egykedvűnek, lehangoltnak, esetleg megmagyarázhatatlanul levertnek, túl érzékenynek?

     Gyakran előfordul veled apró kis baleset, vagy nem mennek a dolgaid úgy, ahogyan te szeretnéd?

Ha ezekre a feltett kérdésekre, vagy néhányukra, igen a válaszod, akkor bizony szükséged van lelki védelemre.

A lelki védelem kifinomult és láthatatlan. A létezésnek nem a fizikai szintjén van jelen, de nagyon kapcsolódik a fizikai testtel.

Nagyon könnyű más emberektől, vagy helyszínekről negatív energiát felvenni azzal, hogy nyitottak, túl nyitottak vagyunk, és esetleg olyan dolgokba avatkozunk bele, amelyekben nem vagyunk igazán járatosak, és így nem is tudjuk a helyzetet az ellenőrzésünk alatt tartani.

Megnyílnak a csakráink, a testünk finom energiaközpontjai, és ha nem figyelünk arra, hogy később bezárjuk őket, akkor nyitottak maradunk, bárki és bármi számára.

A nyitottságunk érzékenyebbé is tesz bennünket, és fogékonyabbak leszünk a „negatív vibrációkra”.

     Ha fáradtnak, idegesnek, rosszkedvűnek érzed magad, vagy megmagyarázhatatlanul levertnek

     ha olyan lényeket érzékelsz magad körül, akik rosszat akarnak neked

     ha az életed nem halad előre, nem sikerül, amit szeretnél, apró balesetek történnek veled, keresztül húzzák a számításaidat

     ha úgy érzed, hogy nem irányítod az életed, nincs valódi kapcsolatod a testeddel, használják az energiádat

Akkor bizony tenned kell magadért!!!

Mindenkinek: aki tudatosabban próbál élni, szüksége van olyan egyszerű módszerekre, amit bármikor alkalmazhat, amelyekkel megvédheti magát és elzárhatja magát a környezettől.

Természetes védelmünk az aura. Mindenkinek egyedi az aurája. Meditációval, relaxációval növelhetjük az auránk kiterjedését. Ha naponta legalább kétszer gyakorolsz egy egyszerű vizualizációs gyakorlatot, akkor meg tudod növelni az aurádat.

Gondolatainknak óriási ereje van. Amiben hiszünk, azt képesek vagyunk életre kelteni, megteremteni. Épp ezért, ez a legnagyobb védelem számunkra, ha hiszünk önmagunkban. Ha a lelkünk mélyén tudjuk azt, hogy semmi sem okozhat nekünk bántódást, akkor tökéletesen védettek vagyunk minden hatással szemben.

„Gondolatmezőnk” áteresztőképessége és hitrendszerünk határozza meg, mennyire leszünk kiszolgáltatottak a lelki támadásoknak.

Az átok és a lelki támadás képes kikerülni racionális érveinket, és egy ősibb, intuitívabb szinten jut el hozzánk. Alapvetően még külső forrásra sincs szükségünk, mivel a saját félelmeink idézik elő ezeket a következményeket, hiszen, amiben hiszünk, azt megteremtjük.

Amikor megerősíted lelki védelmi rendszeredet, vagy alkalmazol valamilyen védelmi technikát, mindig az legyen az első gondolatod, hogy „ meg tudom tenni, elég erős vagyok hozzá”.

Ha a lehető legmagasabb rezgéseket bocsátjuk ki magunkból, akkor az alacsonyabb vibrációk nem hatnak ránk. A különböző rezgéseket eszközként is felhasználhatjuk. A hang is egy rezgésforma, ezért a zene segítségével emelhetjük a vibrációs szintünket. Zenével magasabb tudatállapotba kerülhetünk. A zenét arra is használhatjuk, hogy megváltoztatjuk a hangulatunkat, vagy a körülöttünk lévő légkört.

A vágyak erőteljes gondolatok, képesek teremteni, és saját élettel rendelkeznek. A szellemek szintén gondolatformák, olyanok, mint egy –egy itt maradt fénykép a lélekről. Amikor valamire nagyon vágyunk, akkor azt a vágyat mentális síkon megteremtjük. A haragos, romboló hatású gondolatok ugyanígy megteremtődnek ezen a szinten.

Nem csak azért kell tudatában lenni a gondolatformáinknak, mert akaratlanul is megteremthetjük ezeket és árthatunk általuk, hanem mert sosem lehet tudni, hogy mikor találjuk magunkat szembe velük asztrális utazásaink alkalmával. Gyakran a saját félelmünk teremtményeivel találkozunk.

A nevetés és a hitetlenség nagyon jól használható a gondolatformák megszüntetésére. A negatív gondolatokat kristályok segítségével is elterelhetjük, ezért tartsunk a környezetünkben néhány kristályt.

Nagyon erőteljes védelmet nyújt az, ha kapcsolatban vagyunk a belső hangunkkal, amely a megérzésekből fejlődik ki, ezáltal nekik is tudunk segíteni a saját védelmi rendszerük kialakításában.

Szeretnél segíteni magadnak, gyermekednek, családodnak? Elsajátítani néhány alapvető technikát, mellyel megvédheted magad, megőrízheted és növelheted energiaszinted? Jelentkezhetsz telefonon, vagy e-mailben.

    Időpontok:

 

Vezeti: Molnár Klára
Részvételi díj: 16000 Ft / 1 nap
Időtartam: 1 nap, 09:00 - 17:00
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail:

info@angyalfeny.hu

 
A létszám korlátozott, így a helyét 5000 forint előleg befizetéssel biztosíthatja.
A befizetéssel kapcsolatban keressen meg e-mailben. Köszönöm szépen.