Molnár Klára: 06-30-438-9514

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu

Angyali útmutatás angyalkártyák segítségével

Mindnyájunkat Angyalok serege vesz körül. Őrangyalunk születésünktől a halálunkig vigyáz ránk. Rajta kívül feladataink teljesítésében más-más Angyal is a segítségünkre siet, persze, ha kérjük az útmutatásukat.

Teremtő Atyánk megajándékozott bennünket a szabad akarattal és ezt az angyali segítőink is tiszteletben tartják. Viszont, amint kérjük az Angyalok segítségét, szinte azonnal támogatnak minket.

Amikor épp egy olyan feladattal, élethelyzettel kerülsz szembe, amit úgy érzel, egyedül, segítség nélkül képtelen vagy megoldani, mert túl sok megoldási lehetőség kavarog a fejedben, vagy, éppen semmi sem fordul meg benne, vagy, mert nem tudod, merre indulj, akkor kérj segítséget, útmutatást. Egy kívülálló rámutathat olyan egyszerű és világos dolgokra a feladatoddal kapcsolatban, amelyek a számodra nem láthatók, nem érthetők. Ez azért fordul elő, mert esetleg ragaszkodsz egy elképzelésedhez, vagy nem látod tisztán a helyzetet, mert nap, mint nap benne vagy.

Ilyen helyzetben talán elég egy mondat, hogy rálelj a megfelelő megoldásra, hogy felismerd, mit is kell tenned, merre kell menned. Az Angyal kártyák útmutatást adnak, fényt hoznak az életünkbe, pontosan rávilágítanak a teendőinkre, segítséget kapunk, ha megrekedtünk életünk egy – egy területén. Az Angyaloktól mindig kapunk útmutatást, segítséget, akár az angyalkártyákon keresztül, akár, ha odafigyelünk, odahallgatunk intuíciónkon keresztül is segítenek.

Bízz bennük és magadban, hogy általuk megtalálod a számodra legjobb megoldást, hogy helyes és jó döntéseket tudsz hozni.

Az Angyalkártyák üzenetei megfejtésében, feladataid megoldásában, lelki ráhangolódással, spirituális tudásommal, a Tengeri és Pillangó esszenciák során szerzett tapasztalásokkal és ismeretekkel szívesen a segítségedre vagyok.

Talán nem mindig azt kapod, amit vársz, de később kiderül nekik volt igazuk. A kártya megtanít bízni magadban, döntéseket hozni, a számodra legmegfelelőbb úton haladni. Az általad húzott kártyák belső hangod üzeneteit hordozzák, amelynek pontos értelmezésében szívesen a segítségedre vagyok.

 

Tanácsadó: Molnár Klára
Tanácsadói díj: 8000 Ft
Időtartam: 1 óra
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail:

info@angyalfeny.hu