Molnár Klára: 06-30-438-9514

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu

Beszélgetés az Angyalokkal az Angyalokról
Alap

- Reggeli meditáció - ráhangolódás a napi foglalkozásra

- Kik is az Angyalok?

- Rövid Angyal történelem

- Rövid teszt - Melyik a te elsődleges tisztán érzékelési formád?

- Mit üzennek az Angyalok? Angyal kártyahúzás

- Az Angyalokról általában

- Jelenlétük a mindennapjainkban

- Auratisztító gyakorlat

- Kapcsolatfelvétel az Őrangyalunkkal - meditáció

- Személyes üzenetek átadása

    Gyere laza, kellemes öltözetben, hogy minél szabadabbnak érezd magad, és a meditációk alatt ne zavarjon a szoros öltözék.

    Válassz egy szép füzetet, melybe később lejegyzed az Angyalokkal kapcsolatos élményeidet, álmaidat, és mindazt a sok csodálatos dolgot, ami nap mint nap történik veled.

    Hozz magaddal elegendő tiszta folyadékot és könnyű ételt, amit szívesen fogyasztasz. A közelben több helyen is ebédelhetsz, illetve az étel melegítésére is van lehetőség.

AZ ANGYALOK TEREMTŐNK KÜLDÖTTEI ÉS MINDEN KÉPESSÉGÜKET ISTENNEK KÖSZÖNHETIK!

Az Angyalok olyan fénylények, akik oltalmat, segítséget, vezetést, védelmet nyújtanak és vigaszt kérő hívásunkra válaszolnak. Azért vannak itt, hogy segítsenek bennünket, különösen, amikor a szándékunk az, hogy örömet és gyógyulást terjesszünk a világban.

Kérhetsz magad köré annyi Angyalt, amennyit csak akarsz. Kérheted, hogy Angyalok serege vegye körül szeretteidet, az otthonodat, a munkahelyedet. Az Angyaloknak nagy öröm, ha segíthetnek neked, csak azt kérik, hogy olykor mondj egy köszönömöt, hálából a segítségükért.

Ahogyan az embereknek, úgy az Angyaloknak is van történelmük. Rövid áttekintést kapsz az ő csodálatos történelmükből. Mikor, hogyan, milyen időszakokban látogattak meg minket, embereket, hogy sokkal többet segítsenek és megtaláljuk a kiutat a fény felé, önmagunk felé. Kiknek jelentek meg legfőképpen és hogyan beszélgettek velük.

A bennünk lévő durva, régi energiákat transzformálni kell. Ebben az átalakulásban az Angyalok vezetnek bennünket, hogy a változás könnyen, egyszerűen és gyorsan menjen végbe. A legtöbb ember le van ragadva a külsőségekben, a világi megnyilvánulásokban, és megpróbálják problémáikat ott megoldani, vagy életüket a külső mintákhoz igazítani.

Az Angyalok fénye és segítsége azonban befelé vezet minket, hogy felismerjük magunkban a valódi okokat, és képesek legyünk átalakulni. Az igazi átalakulás, változás és erő csak bennünk játszódik le.

Az angyalok segítenek felismerni, hogy „kint” a látható anyagi világban, csak az tud megjelenni, ami bennünk is ott van. Első a szellem, és utána jön az anyagi megvalósulás.

Az Angyalok megnyilvánulása olyan sokoldalú, hogy mindennap csodálkozni fogsz. Egyrészről olyan visszatérő gondolatokat, sugallatokat keltenek benned, hogy nehezen tudsz majd elmenni mellettük, anélkül, hogy ne gondolnád végig az üzeneteiket. Másrészről pedig széles látókörű felismeréseket közölnek.

Álmaidban sok mindent megmagyaráznak, és új utakat mutatnak. Lehet, hogy hallani fogod az Angyalok hangját, esetleg látod is őket, de érezni mindenképp érzed majd a jelenlétüket. Tapasztalni fogod, hogy az Angyalokkal való kapcsolatban minden lehetséges… Amint megnyílsz az Angyaloknak, életed minden területén fel fogod fedezni a jelenlétüket és működésüket.

Meditáción keresztül vesszük fel a kapcsolatot Őrangyalunkkal. Mély és bensőséges dolog találkozni az ő csodálatos energiájukkal.

Annyi módja van az Angyalokkal való kommunikációnak, ahány spirituális út. Angyalaid majd elvezetnek ahhoz a módszerhez, amely a legjobban megfelel neked. Valószínűleg kialakítod majd a saját stílusodat az Angyalokkal való kommunikációban. Mivel az öröm az Angyalok érzelme, biztos, hogy örömet lelsz majd benne, ahogy tudatosan kapcsolatba kerülsz csodálatos lényükkel.

A nap folyamán több vezetett meditációban is részed lesz.

 

A legközelebbi időpontok:

  2019. április 14.     (vasárnap)       09:00 - 17:00

 

Vezeti: Molnár Klára
Részvételi díj: 15000 Ft / 1 nap
Időtartam: 1 nap (09:00 - 17:00)
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail:

info@angyalfeny.hu; vagy molnarklara@t-online.hu

 
A létszám korlátozott, így a helyét 5000 forint előleg befizetéssel biztosíthatja.
A befizetéssel kapcsolatban keressen meg e-mailben. Köszönöm szépen.
 
Szívesen tartok vidéken is foglalkozásokat, 6-10 fő jelentkezése esetén!