Molnár Klára: 06-30-438-9514

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu

Beszélgetés az Angyalokkal az Angyalokról
Középhaladó

- Reggeli meditáció, ráhangolódás az angyali világra

- Angyalkártya húzás

- Az angyali lények osztályozása – Angyali hierarchia, szférák

- A négy legismertebb arkangyalról

- Az arkangyalok éteri menedékhelyei

- Hogyan készítsünk angyaloltárt

- További angyali minőségek

- Meditáció az arkangyalokkal

- Az angyalok és a természet szellemlényei

- Imák az angyalokhoz

- Esti meditáció – így zárjuk a napot

- Személyes üzenetek átadása

AZ ANGYALOK MINDIG ÉRTÜNK DOLGOZNAK. AKKOR VÁLSZ IGAZÁN SZERÉNNYÉ, HA FELISMERED ÉS BIRTOKBA VESZED IGAZI ERŐDET, AMI NEM MÁS, MINT A BENNED LÉVŐ SZERETET.

    Gyere laza, kellemes öltözetben, hogy minél szabadabbnak érezd magad, és a meditációk alatt ne zavarjon a szoros öltözék.

    Válassz egy szép füzetet, melybe később lejegyzed az Angyalokkal kapcsolatos élményeidet, álmaidat, és mindazt a sok csodálatos dolgot, ami nap mint nap történik veled.

    Hozz magaddal elegendő tiszta folyadékot és könnyű ételt, amit szívesen fogyasztasz. A közelben több helyen is ebédelhetsz, illetve az étel melegítésére is van lehetőség.

Vezetett meditáció, ráhangolódás az egész napos munkára.

Számunkra, emberek számára fontos, hogy csoportokba osszunk mindent, így könnyebben eligazodunk mindenhol, így az angyali világban is. Három szférát különböztetünk meg és minden szférában három-három-három újabb csoportot. Részletesen megismerkedünk ezekkel az angyali minőségekkel, feladataikkal és hogy miben is kérhetjük a segítségüket.

A négy legismertebb arkangyal Michael, Gabriel, Rafael és Uriel arkangyalok. Róluk sokkal bővebben beszélünk, mint a többi arkangyalról. Megtudjuk, hogy hol van az ő éteri menedékhelyük a bolygónkon belül. Mi célt is szolgál számunkra, emberek számára, hogyan juthatunk el oda, hogyan kaphatunk itt segítséget.

Még további angyali lényekkel ismerkedünk meg. Ők hogyan segítenek szellemi fejlődésünkben, vágyaink, céljaink, terveink megvalósításában. Hogyan nyilvánulnak meg körülöttünk és bennünk.

Vezetett meditációban felvesszük a kapcsolatot a négy arkangyallal.

A természet szellemlényei szintén az angyali „társadalomhoz” tartoznak. Ők is részt vesznek a természet arculatának kialakításában. Ők felügyelik a teremtést, az erdőket, tavakat, kerteket, halakat, szárnyasokat, stb. Ők őrzik a mintákat, melyek minden élő dologban léteznek és működnek.

Megtanulunk néhány imát. Majd saját magad is alkotsz új imákat, melyek a belőled fakadnak. Az ima mély és bensőséges mindenki számára.

 

A legközelebbi időpontok:

  2019. február 24.    (vasárnap)  09:00 - 17:00

 

Vezeti: Molnár Klára
Részvételi díj: 17000 Ft / 1 nap
Időtartam: 1 nap, 09:00 - 17:00-ig
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail:

info@angyalfeny.hu; vagy molnarklara@t-online.hu

 
A létszám korlátozott, így a helyét 5000 forint előleg befizetéssel biztosíthatja.
A befizetéssel kapcsolatban keressen meg e-mailben. Köszönöm szépen.
 
Szívesen tartok vidéken is foglalkozásokat, 6-10 fő jelentkezése esetén!