Molnár Klára                             
Vörös Károly: 06-30-287-7426
E-mail:
vkarcsi@t-online.hu

Aura ismeretek

Amit az auráról tudhatunk :

 

 

 

 

- az aura fogalma

- mérete,tisztasága

- színei, színek jelentése

- tulajdonságai

- az aurát gyengítő és erősítő tényezők

- az aura rétegei

- karakterstruktúrák

- blokkok, blokkok helyei és okai

- aura tisztító gyakorlatok

- meditációk

- egyéb kapcsolódó témák és személyes üzenetek 

FONTOS!

 Gyere, számodra kényelmes laza öltözékben, hogy a gyakorlatokat, meditációkat zavartalanul végezhesd.

 Hozz magaddal füzetet, tollat, ceruzát a jegyzeteléshez.

 Ételt, italt is hozhatsz magaddal. Van lehetőség az étel megmelegítésére, de a közelben ebédelhetsz is.

Mi az Aura?

Az aura egy energiatér, mely körülveszi a fizikai testet.

Minden irányból körülöleli a testet, vagyis háromdimenziós.

Az egészséges ember aurája a test körül elliptikus, tojás alakú. Mérete a normál testalkatú embernél, mintegy 2,5 – 3 méter, és buraként veszi körül a testet.

A régi mesterek aurája ennél sokkal nagyobb volt, ennek tulajdonították, hogy oly sokan követték őket. Vonzották magukhoz az embereket. Nagyon sok mestert ábrázoltak glóriával a feje körül. Ez azért van, mert az aurának ez a része látható a legkönnyebben az avatatlan ember számára.

Minél egészségesebb az ember testileg és lelkileg, annál erősebb aurájának a rezgése, s annál messzebbre sugárzik a testétől. Minél erősebb az auránk, annál kevésbé hatnak ránk a külső tényezők, a külső erők.

Az aura alakja, mérete, színei és a színek tisztasága meghatározott jelentéssel bírnak az ember fizikai, érzelmi, mentális és spirituális állapotát illetően.

A gyönge auraterekben jobban hatnak ránk a külső erők, a negatív energiák. Ebből következően az ember könnyebben manipulálható és fáradékonyabb. A legyengült auraterek kudarcot, kudarcérzést, egészségi problémákat, élethelyzetek megoldására való képtelenséget okoznak.

A test könnyen felveszi és átalakítja a természet energiáit. Mezítláb sokkal könnyebben tudunk kapcsolatot teremteni a föld gyógyító energiáival, mint cipőben. A gyógyulás, felépülés elfogadott útja a tengerparti lábadozás. A tengeri környezetben egyszerre van jelen az élet mind a négy alapeleme – a tűz, a víz, a levegő és a föld.

Az emberi test magába szívja, és gyógyító energiákká alakítja őket, fizikai és egyéb szempontból is erősítve energiaterünket, vagyis az auránkat. A négy elemmel való együttlét és kapcsolat helyreállítja a beteg egyensúlyát.

Az aura azonban nemcsak a négy természeti elemből felvett és átalakított energiából áll. Benne van a test nagyon finom kölcsönhatása az ég energiatereivel is. Így hát hatnak ránk a csillagok, a bolygók kisugárzása is – az asztrológia gyakran hivatkozik erre – és különböző energiaformákká alakítva jut kifejezésre. Nem mindenki érzékeny egyformán a planetáris hatásokra, de senki nem mentes tőlük. Egyeseket erősebben, észrevehetőbben, másokat kevésbé látványosan érintenek ezek az energiák.

Ne felejtsük el, hogy minden embernek meg van a maga energiarendszere.

Fontos tudni, hogy az auraterünk milyen kölcsönhatásban van a külső erőkkel és energiákkal. Tudjuk meg, milyen hatással van auránk mások energiáira, és hogy ezek milyen módon hatnak a miénkre.

Tanuljuk meg felismerni energiaterünk határait és erősségét, hogy időben tudjuk megerősíteni, kiegyensúlyozni és megtisztítani őket.

Próbáljuk meg kifejleszteni magunkban azt az érzékenységet, hogy észrevegyük, amikor auránk energiát veszít. Tudatosítanunk kell magunkban a nagyon finom energiákat, akárcsak testünk kézzelfogható energiáit.

Az energiaterek különböznek egymástól. Vannak köztük hasonlóságok, de nincs két teljesen egyforma. Az aurában lehetnek hang-, fény- és elektromágneses energiaterek, de ezek erőssége és intenzitása a személytől függ. Minden embernek megvan a maga sajátos frekvenciája.

Azok között, akiknek az aurafrekvenciája közel áll egymáshoz, természetes összhang van, „egy húron pendülnek”.

Egyesek arra következtetnek ebből, hogy már a korábbi életekben is volt kapcsolatuk egymással. Valószínűbb azonban, hogy az összhang az aurák hasonlóságára utal, arra, hogy az illetők frekvenciája fizikai, érzelmi, mentális és /vagy spirituális síkon közel áll egymáshoz, függetlenül a korábbi életüktől.

Vannak olyanok is, akiknek az aurafrekvenciájuk erősen különbözik egymástól. Ez azonnali ellenszenvet kelt a két emberben egymás iránt, kényelmetlenséget, nyugtalanságot okozhat. Ez nem jelenti azt, hogy a másikkal feltétlenül valami baj van, inkább azt, hogy ezen a ponton nincs együtthangzás a két energiatér között.

Minél több emberrel kerülünk kölcsönhatásba, annál nagyobb az energiacsere.

Ha nem vagyunk tudatában ennek, akkor a nap végére rengeteg energiahulladékot halmozhatunk fel. Úgy érezzük magunkat, mint akit megcsapoltak. Furcsa képzetek, érzések és gondolatok kavaroghatnak a fejünkben. Talán úgy érezzük magunkat, mintha egy kicsit megbolondultunk volna. Könnyen lehet, hogy ezek az érzések nem belőlünk indultak ki, hanem napközben a másokkal való érintkezés során felhalmoztunk.

Az aurára nagyon erőteljesen hat az érzelmi és lelki állapotunk. A folytonos stresszállapot, az érzelmi megrázkódtatások, a mentális zavarok, a felindulások, az aggodalom, a félelem és más negatív érzelmek és magatartásformák gyengítik az aurateret. Ha huzamossá válik ez az állapot, akkor lyukak, szakadások keletkeznek az auratér szövetében. Egészségi problémák jelentkeznek.

Számos olyan mód van, hogy ezek után az aurát vitalizáljuk és erősítsük.

Jelentkezhetsz bármelyik e-mail címen, vagy telefonon. Esetleges felmerülő kérdéseidre szívesen válaszolunk.

A létszám korlátozott, így a helyét 5000 forint előleg befizetéssel biztosíthatja.
A befizetéssel kapcsolatban keressen meg e-mailben. Köszönöm szépen.

Vidékre is szívesen megyek, 10-12 fő jelentkezése esetén!

A legközelebbi időpontok:

 

Vezeti: Molnár Klára
Részvételi díj: 32000 Ft / 2 nap
Időtartam: 2 nap, 09:30 - 16:30-ig
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail:

info@angyalfeny.hu