Molnár Klára: 06-30-438-9514

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu


  Csörögi Ili

  Csörögi Ilinek hívnak, pszichológus, parapszichológus és szexuálterapeuta vagyok.

  Első diplomámat a Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem közgazdászként. Egy, a magánéletemben bekövetkezett trauma után kezdtem el a spiritualitással foglalkozni, amely teljesen más irányba terelte az életemet. Különféle képzéseken, tanfolyamokon vettem részt, és fokozatosan nyílt meg számomra ez a világ. Elhatároztam, hogy a saját életem sikeres újrakezdése után másoknak is szeretnék ebben segíteni.

  Pszichológusi diplomámat, majd a Ph.S fokozatot Miskolcon szereztem meg. Legutóbb pedig a Semmelweis Egyetem által támogatott posztgraduális szexuálterapeuta képzésen sajátítottam el a szexuálterápia tudományát, Dr. Rusz Edit tanítványaként.

  Miben tudok segíteni?

  Pszichológusként és szexuálterapeutaként egyéni és csoportos terápiákat vezetek, attól függően, hogy az adott probléma megoldásában melyik terápiás forma a legcélravezetőbb. Ezen kívül hosszú ideje foglalkozom családállítással is, amelynek módszerét a Magyarországi Hellinger Intézetben sajátítottam el.

  Tanfolyamokat, előadásokat is tartok olyan témakörökben, melyek az egészséges és boldog élethez vezetnek. Ilyenek az önismereti-, kommunikációs-, párkapcsolati-, női és férfi szerepek megéléséről szóló tanfolyamok. A leghatékonyabbnak tűnő tanfolyamom a "Tudattér-kép" címet viseli.

  Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen elindulna a tudatosodás útján és pozitív irányba szeretne változtatni az életén!

Elérhetőségek: mobil: +36-30-230-6063
                          e-mail: ili.cs222@gmail.com

Amiben segíteni tudok:

- Családállítás

- Szexuálterápia

- Interaktív csoportfoglalkozások