Molnár Klára: 06-30-438-9514

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu

  Molnár Klára vagyok. Már egész fiatal koromban kapcsolatba kerültem az ezoteriával. Mindig érdekelt ez a különleges, megfoghatatlan másik világ, melyhez egy betegség kapcsán még közelebb kerültem. Épp ez, valamint felépülésem és képességeim felfedezése volt az első nagy lökés számomra, hogy elinduljak ezen a különleges úton.Egyre többet gyakoroltam és tanultam, megismerkedtem az Agykontrollal is. Ez volt az első olyan tanfolyam, ahol a kérdéseimre választ kaptam. Sokat köszönhetek dr. Domján Lászlónak az Agykontroll magyarországi vezetőjének.

  Érdeklődésem elindult az érzékszerveken túli érzékelés irányába. Kezdetben egyedül gyakoroltam mindazt, amit az agykontrollban megtanultam. Rájöttem, fontosak számomra azok a dolgok, amiket nem a fizikai szememmel érzékelek. Kíváncsiságom kezdetben sokat segített, majd rádöbbentem, hogy a kíváncsiságnál sokkal fontosabb a tudatos tudás. Megtudni az okokat, a miérteket és ezáltal letenni a terheket. A dolgok hamar megoldódnak, ha tudom, hogy mi miért működik úgy, ahogyan működik.

  Érdeklődésem elvezetett a parapszichológiai akadémiára, ahol diplomát szereztem, rengeteget tanultam és gyakoroltam a barátaimmal. Ez idő alatt több alternatív gyógymódot is megtanultam. Társaimmal létrehoztunk egy csoportot, kezdetben saját magunk fejlesztésére, így nem csak elméleti tudásra tettünk szert, hanem gyakorlatira is. Kipróbáltuk magunkon a tanult módszereket, melyeket később önkéntes szolgálatot vállalva is sikeresen hasznosítottunk.

  Később kapcsolatba kerültem az Angyali világgal és megtanultam beszélgetni velük, bár úgy éreztem ezt mindig is tudtam. Az angyalok jelenléte, bíztatása és szeretete segített sok-sok döntésemben, amelyek később mindig jónak bizonyultak, bár akkor nagyon hihetetlennek tűntek, de bíztam bennük, jobban, mint magamban. Szeretettel tanítottak és tanítanak azóta is.

  Az ő hatásukra fordultam a színek világa felé és ismerkedtem meg először a Pillangó és Tengeri esszenciákkal, majd később az Aura-Soma színrendszerrel. Kedves tanárom, Básthy Tünde, mindig szeretettel válaszolt a kérdéseimre. Fontos volt a számomra, hogy megbeszélhessem vele az élményeimet, tapasztalataimat. Hasznos, jó tanácsokkal látott el minden esetben.

  Az Aura-Soma színrendszer csodálatos élményekkel gazdagított. Mivel itt is találkozhatunk az angyali lények, felemelkedett mesterek energiáival színekbe, gyógynövényekbe, kristályokba sűrítve, ezért ha lehet még kedvesebb lett a szívemnek ez a módszer. A színek bennünk vannak, lényünk színekben pompázik nap, mint nap. A színek körbevesznek, beburkolnak minket, de sokszor nem figyelünk arra, hogy mit is üzen az égi világ a számunkra a színeken keresztül, melyeket magunkon viselünk.

  Jelenleg spirituális tanácsadóként segítek mindazoknak, akik hozzám fordulnak. Számomra legfontosabb az ember. Lelki ráhangolódás útján megérzem, hogy milyen irányban tudunk a legjobban együttműködni, majd tisztánérzékelésem, auralátásom, a lelki ráhangolódás és nem utolsó sorban az Angyalok és szellemi vezetőim segítségével válaszolok a felmerülő kérdésekre.

  Segítek párkapcsolati, munkahelyi problémák megoldásában, betegségek okainak feltárásában és azok további - különféle alternatív gyógymódokkal történő – kezelésében. Segítségemmel  jobban megismerheted önmagadat, igazi lényedet és értékeidet. A célunk közös: ha szükségét érzed, segítek, hogy újra teljes és egészséges életet élhess.

  Nyilatkozat
  Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Minden, amivel szolgálhatok, közérzetjavító tevékenységnek minősül. Természetesen nem helyettesíti az orvosi kezelést. Minden esetben betegségével kapcsolatban forduljon bizalommal orvosához.

  Szeretettel várlak!