Molnár Klára                             
Vörös Károly: 06-30-287-7426
E-mail:
vkarcsi@t-online.hu

  1960. február 14-én láttam meg a napvilágot…. Vagyis, inkább maradnék a valóságnál. Fehér köpenyben, álarcos lényeket láttam meg először. Meg is ijedtem tőlük, aminek hangot is adtam. Hatalmas „oroszlán” üvöltésemtől nem ijedtek meg, inkább örültek neki. Bezzeg én a „haramiáktól”!…

  Máris elkezdődött a tanulási idény. Beiratkozásomat a Föld nevű bolygón elfogadták. Először óvatosan elkezdtem járni, majd bátrabban általános iskolába járni, később gimnáziumba járni. Nem hagytam ki a főiskolába járást sem, majd dolgozni jártam (előre bocsátom, mint most is). Nagy örömmel vettem tudomásul, hogy 5+5=10… Aztán történt valami, ami elgondolkoztatott az eddigi járások értelmén… Szerintem mindenkinek van egy pillanata, vagy valamilyen esemény hatására, amikor rájön arra a tényre, hogy nem is biztos, 5+5=10. Talán a legjobban jellemezné az amerikai repüléssel foglalkozó intézet bejáratára kirakott tábla, amin ez a szöveg olvasható: „a mai matematikai, fizikai tudásunkkal még nem tudjuk leírni, hogy a dongó hogyan s miként tud repülni. De a dongót ez nem érdekli, és vígan repül”.

  Kezdő tősgyökeres műszaki létemre, tehát nagy volt az ellenállás. A szokásos Reiki, agykontroll, vagy prána nadi közül a tradicionális Reiki lett a kezdés.

  Az akkor kezdődő Csillagok Háborúja film is rátett egy lapáttal. Hiszen az ERŐ velünk van…

  A lélek - szellemgyógyítási tanulások után, s közben, jött a „test” rendbetételének, lehetőségeinek megismerése. Masszázs, csontkovácsolás. Ennek a sokrétű tudásnak a rendszerezése a parapszichológiai akadémia után történt meg. Rendbe rakhattam a belső könyvtáramat.

  A sok éves önkéntes, ingyenes kezelés, gyakorlat, szükségszerű volt. A tapasztalat sok mindenre rávilágított, az ember a saját bőrén tanul a legjobban. Ahogy a mondás is említi a rablóból lesz a legjobb pandúr – remélem, igyekszem.

  Reiki mesterként, parapszichológusi tudásommal, masszázzsal, szellemsebészettel, csontkovácsolással segítek mindazoknak, akik kérik a segítségemet, bíznak bennem, de legfőképpen saját magukban eldöntötték, hogy „meg akarok gyógyulni”. Ezt a döntést csak te hozhatod meg magadért. Én segítek abban, hogy elindulj, bízz és higgy magadban. Ezek fontos döntések az életedben, amiért felelősséget kizárólag te vállalhatsz. Élni, egészségesen élni és tenni a vállalt feladatod. A kezdő lépéseket a gyógyulás útján veled együtt teszem.

  Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Ez az orvosk feladata, így minden esetben betegségével forduljon orvoshoz, szakellátáshoz. A szolgáltatásaim közérzetjavító tevékenységnek minősülnek.