1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Meditáció

Minden héten egy alkalommal, Budapesten

Következő meditációk időpontjai és témái:

 

2018. január 3. szerda, 18:00 - 19:30:
Újévi JÓKÍVÁNSÁG meditáció

Az Újév, új kezdetek, sok emberben fogadalmakkal kezdődik, míg mások hagyják, hogy megtörténjen velük mindennap a csoda. Tudatosítjuk magunkban a meditáció alatt, hogy sok dolgot tudunk bevonzani az életünkbe, mint szerénység, bölcsesség, gazdagság, béke, jóság, szolgálat, ha figyelmünket ezekre a dolgokra összpontosítjuk. Koncentráltabban figyelhetünk a bennünk lévő szeretetre, békére, nyugalomra, egyensúlyra, így az életünkben ezek a tulajdonságaink erősödnek fel.

 

2018. január 10. szerda, 18:00 - 19:30:
Meditáció Metatron arkangyallal

Kapcsolatba lépünk Metatron arkangyallal. Ő az, aki a kristályenergiát hordozza magában és fáradhatatlanul segít a föld lakóinak, így neked is. Közvetít az ég és a föld között. Segítségével könnyebben megértjük a magunk és mások cselekedeteinek indítékait. Segít személyes fejlődésünkben és kísér spirituális utunkon. Megtapasztalhatjuk vele a tiszta rezgés áldásos következményeit.

 

2018. január 17. szerda, 18:00 - 19:30:
Csakratisztító meditáció

A meditáció alatt megtisztítjuk csakráinkat, majd feltöltjük őket, tiszta fénnyel, színnel, szeretettel. A meditáció után megerősítjük auránkat egy különleges aura feltöltő gyakorlattal. Ez egy védelem is egyben a számunkra, melyet bármikor elvégezhetünk. Mindig legyen elegendő időd magadra, hogy egészségesen, békésen, erőd teljében dolgozhass magadért és szebb jövőnkért.

 

2018. január 24. szerda, 18:00 - 19:30:
Gyógyító szentély meditáció + élő HANGTÁL aláfestés

Ellátogatunk egy gyógyító szentélybe, megfürdünk a színek, fények, gyógyító energiák és a végtelen szeretet fényében. Elfelejtjük minden gondunkat és bajunkat. A szivárvány színei kimossák belőlünk mindazt, amire már nincs szükségünk. Szentélyedbe meghívhatod szeretteidet is.

 

2018. január 31. szerda, 18:00 - 19:30:
Meditáció Gabriel arkangyallal

Ebben a meditációban egy nagy utazásra indulunk. Ellátogatunk Gábriel arkangyal éteri menedékhelyére, a Shasta hegyre, amely Kaliforniában van. Ez a hely ősi lemúriai energiák hordozója. Csodálatos energiaforrások vannak a hegy a lábánál, melyek megtöltik majd gyökércsakrádat és betöltheted vele egész lényedet is. Gábriel arkangyal segít a kommunikációban, segít leküzdeni a kétségeidet és a félelmeidet, segít, ha megtisztulásra van szükséged, vagy belefásultál a mindennapokba. Gábriel szeretné, ha teljes boldog életet élnél. Segítségével mentálisan megtisztítjuk a bolygónkat is, a levegőt, a vizeket, a földet és mindazt, amit tisztátalannak érzünk.

Kiscsoportos meditáció:

Tanuljunk meg együtt relaxálni, meditálni!

Vezetett meditáció, ahol biztonságosan ellazíthatod magad és kikapcsolódhatsz a napi munka, stressz után otthonos, családias környezetben!

A meditáció után meg is beszéljük az élményeket, ha van kérdésed, válaszolunk rá.

Mi a meditáció?

„ A MEDITÁCIÓ A BÖLCSESSÉG FORRÁSA” (Buddha)

A meditáció nem más, mint a figyelem tudatos irányítása, az ember önfelébredése. Amikor meditálunk, akkor egyáltalán nem gondolkodunk. A meditáció célja, hogy az összes gondolattól megszabaduljunk. Meditálás közben következetesen el kell utasítanunk magunktól a gondolatokat. A mély meditációban a gondolatok be tudnak jönni, de a legmélyebb meditációban már nincsenek gondolatok. A gondolkodásnak semmi köze nincs a meditációhoz.

Gondolataink fájdalmasak, mérgesek, rombolóak akkor is, ha ebben a pillanatban szépnek és jónak néznek ki, mert korlátoznak és megkötnek minket. A gondolkodó értelemben nincs valóság. Minden pillanatban várat építünk, s a következő pillanatban, leromboljuk.

Hogyan kezdjünk hozzá a meditációhoz?

Az elején ne is gondolj a meditálásra. Először csak gondolj ki egy időpontot, amikor megpróbálsz csendben és nyugodtan ülni. Próbáld meg azt érezni, hogy az az öt perc csak a tiéd, és senki másé. A rendszeresség a legfontosabb. Gyakorolj rendszeresen, mindig ugyanabban az időben. Kezdd koncentrálással, így kiüresítheted az elmédet. Gondold azt, hogy kicsi gyermek vagy. A gyerekek hosszú időn képesek kedvenc játékaikkal játszani, anélkül, hogy kizökkennének a játék ritmusából, örömét leli a játékban, így egy nagyon nyugodt, békés állapotban van, önmagával, belső lényével.

A meditáció jótékony hatásai:

     Stresszoldás

     Belső béke és csend megteremtése

     Fokozott összpontosítás

    Azonnali feltöltődés

     Ellazult éberség

     Fájdalomcsillapítás

     Magas vérnyomás csökkentése

     Migrén és idegi eredetű fájdalmak csökkentése

     Álmatlanság kezelése, stb.

Hogyan meditálj otthonodban?

            Ha teheted, alakíts ki magadnak otthonodban egy sarkot, vagy meditáló kuckót. Lehet bármilyen kicsi is a terület, a lényeg, hogy csöndes szentély legyen, ahová nem jut el a mindennapok lármája. Legyen világos, levegős a hely. Ne meditálj ott, ahol egyéb tevékenységet végzel.

            Takarítsd el a fölösleges lim-lomot, ami elvonná a figyelmedet. Spriccelj szét valamilyen finom, kellemes illatot, ami ellazít. Gyújts gyertyát, égess füstölőt. Készíts magad mellé egy takarót.

            Ülj lótusz- vagy törökülésben a földön, esetleg meditálhatsz széken ülve, egyenes derékkal, vagy térdelj le úgy, hogy a lábfej és a boka összeérjen, térdeidet szorítsd egymáshoz. Meditálhatsz fekve is, de itt nagy a veszélye annak, hogy könnyen elalszol.

Hogyan lélegezzünk?

            Ülj kényelmesen, kihúzott háttal. Mindkét kezed helyezd a hasad alsó tájékára, az ujjaid érintsék egymást. Belégzéskor irányítsd a levegőt a mellkas és a váll helyett a hasadba, melynek kitágulása eltávolítja majd egymástól az ujjaidat. Belégzéskor képzeld el, hogy alulról felfelé felfújnak egy léggömböt. Figyeld meg az alsó háti szakasz és a rekeszizom finom kitágulását. Kilégzéskor képzeld el, amint a levegő lassanként, felülről lefelé eltávozik a hasból. Figyeld meg, hogy az ujjak most ismét összeérnek.

Néhány tanács meditáció előtt:

     Öltözet - laza, kényelmes viselet, ami nem akadályozza a derék és a mellkas szabad mozgását, és nem tereli el a figyelmedet

     Időpont - a kora reggel csöndje és a lefekvés előtti időpont

     Mikor ne meditálj - közvetlenül étkezés után, mert az emésztés álmosít, s a has is feszül

     Milyen gyakran meditálj - kezdj hetente 2 -3 alkalommal, 5-10 perccel, figyelj arra, hogy ugyanabban az időpontban láss neki  

     Mikor hagyd abba a meditálást – kezdetben állítsd be az órádat, hogy ne lépd túl az időt

 

Vezeti: Molnár Klára
Részvételi díj: 2000 Ft / alk.
Időtartam: 1,5 óra - 18:00 - 19:30, (minden héten szerdán)
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail:

info@angyalfeny.hu