1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Meditáció

Minden héten egy alkalommal, Budapesten

Következő meditációk időpontjai és témái:

 

2018. március 7. szerda, 18:00 - 19:30:
Érzelmeink tisztítása Chamael arkangyallal

Chamael arkangyal segít elfogadni életfeladataink elfogadását. Segít a békétlen érzések feloldásában és nyugalommá, békévé változtatja ezeket az érzéseinket. Rendelkezik a gyógyítás rózsaszín fénygömbjével, mely feloldja a stresszt, nyomást, érzelmi viharokat, stb. Várlak egy szeretetteljes, kiegyensúlyozó meditációra.

 

2018. március 14. szerda, 18:00 - 19:30:
Színekkel való feltöltődés, gyógyulás

A meditációban eljutsz belső forrásodhoz, ahonnan a belső képek, hangok áramlása folyik, szüntelenül. Belső forrásod kimeríthetetlen és mindent táplál. Innen indul az életenergia és ide tér vissza az utolsó lélegzetvételig. A szivárvány összes színét képes vagy megjeleníteni lelki szemeid előtt, miközben újabb és újabb színeket fedezel fel. Leírhatatlan szín kavalkádban létezel. A színek gyógyító ereje járja át lényedet és tölti meg sejtjeidet élet-erő energiával. Felfedezed igazi színedet, aki te vagy. A színeken keresztül sok mindent megtudsz magadról, amit eddig talán nem így értelmeztél. Belső forrásodat megtöltöd igazi színeddel.

 

2018. március 21. szerda, 18:00 - 19:30:
Angyali üvegház

Ha úgy érzed, belerekedtél régi szokásaidba, és megrekedtél fizikai testedben, vagy elárasztanak a negatív érzelmek, ilyenkor igazából készen állsz arra, hogy növekedj. Ez a vizualizációs gyakorlat abban segít, hogy újra hangold magad, és módosítsd életed irányát, hogy tovább fejlődhess. Az általad készített "angyali üvegházban" sok csodálatos dologra vagy képes és még több csodálatos dolog történik veled. Bármikor eljuthatsz angyali üvegházadba. Küldhetsz szeretteidnek gyógyító energiákat és ugyanígy megteheted ezt jövőbeli éneddel is.

 

2018. március 28. szerda, 18:00 - 19:30:
Meditáció az arkangyalokkal

Az Arkangyaloknak sokféle feladatuk van, de leginkább, hogy segítsenek céljaink elérésében, feladataink megoldásában, kapcsolataink helyrehozásában, gyermekeink nevelésében, egészségünk megóvásában, kreativitásunk megélésében és még ezernyi dologban szívesen segítenek nekünk, persze, ha kérjük őket. A meditációban a négy arkangyalhoz fordulunk és segítséget kérünk tőlünk életünk harmonikusabbá tételéhez.

Kiscsoportos meditáció:

Tanuljunk meg együtt relaxálni, meditálni!

Vezetett meditáció, ahol biztonságosan ellazíthatod magad és kikapcsolódhatsz a napi munka, stressz után otthonos, családias környezetben!

A meditáció után meg is beszéljük az élményeket, ha van kérdésed, válaszolunk rá.

Mi a meditáció?

„ A MEDITÁCIÓ A BÖLCSESSÉG FORRÁSA” (Buddha)

A meditáció nem más, mint a figyelem tudatos irányítása, az ember önfelébredése. Amikor meditálunk, akkor egyáltalán nem gondolkodunk. A meditáció célja, hogy az összes gondolattól megszabaduljunk. Meditálás közben következetesen el kell utasítanunk magunktól a gondolatokat. A mély meditációban a gondolatok be tudnak jönni, de a legmélyebb meditációban már nincsenek gondolatok. A gondolkodásnak semmi köze nincs a meditációhoz.

Gondolataink fájdalmasak, mérgesek, rombolóak akkor is, ha ebben a pillanatban szépnek és jónak néznek ki, mert korlátoznak és megkötnek minket. A gondolkodó értelemben nincs valóság. Minden pillanatban várat építünk, s a következő pillanatban, leromboljuk.

Hogyan kezdjünk hozzá a meditációhoz?

Az elején ne is gondolj a meditálásra. Először csak gondolj ki egy időpontot, amikor megpróbálsz csendben és nyugodtan ülni. Próbáld meg azt érezni, hogy az az öt perc csak a tiéd, és senki másé. A rendszeresség a legfontosabb. Gyakorolj rendszeresen, mindig ugyanabban az időben. Kezdd koncentrálással, így kiüresítheted az elmédet. Gondold azt, hogy kicsi gyermek vagy. A gyerekek hosszú időn képesek kedvenc játékaikkal játszani, anélkül, hogy kizökkennének a játék ritmusából, örömét leli a játékban, így egy nagyon nyugodt, békés állapotban van, önmagával, belső lényével.

A meditáció jótékony hatásai:

     Stresszoldás

     Belső béke és csend megteremtése

     Fokozott összpontosítás

    Azonnali feltöltődés

     Ellazult éberség

     Fájdalomcsillapítás

     Magas vérnyomás csökkentése

     Migrén és idegi eredetű fájdalmak csökkentése

     Álmatlanság kezelése, stb.

Hogyan meditálj otthonodban?

            Ha teheted, alakíts ki magadnak otthonodban egy sarkot, vagy meditáló kuckót. Lehet bármilyen kicsi is a terület, a lényeg, hogy csöndes szentély legyen, ahová nem jut el a mindennapok lármája. Legyen világos, levegős a hely. Ne meditálj ott, ahol egyéb tevékenységet végzel.

            Takarítsd el a fölösleges lim-lomot, ami elvonná a figyelmedet. Spriccelj szét valamilyen finom, kellemes illatot, ami ellazít. Gyújts gyertyát, égess füstölőt. Készíts magad mellé egy takarót.

            Ülj lótusz- vagy törökülésben a földön, esetleg meditálhatsz széken ülve, egyenes derékkal, vagy térdelj le úgy, hogy a lábfej és a boka összeérjen, térdeidet szorítsd egymáshoz. Meditálhatsz fekve is, de itt nagy a veszélye annak, hogy könnyen elalszol.

Hogyan lélegezzünk?

            Ülj kényelmesen, kihúzott háttal. Mindkét kezed helyezd a hasad alsó tájékára, az ujjaid érintsék egymást. Belégzéskor irányítsd a levegőt a mellkas és a váll helyett a hasadba, melynek kitágulása eltávolítja majd egymástól az ujjaidat. Belégzéskor képzeld el, hogy alulról felfelé felfújnak egy léggömböt. Figyeld meg az alsó háti szakasz és a rekeszizom finom kitágulását. Kilégzéskor képzeld el, amint a levegő lassanként, felülről lefelé eltávozik a hasból. Figyeld meg, hogy az ujjak most ismét összeérnek.

Néhány tanács meditáció előtt:

     Öltözet - laza, kényelmes viselet, ami nem akadályozza a derék és a mellkas szabad mozgását, és nem tereli el a figyelmedet

     Időpont - a kora reggel csöndje és a lefekvés előtti időpont

     Mikor ne meditálj - közvetlenül étkezés után, mert az emésztés álmosít, s a has is feszül

     Milyen gyakran meditálj - kezdj hetente 2 -3 alkalommal, 5-10 perccel, figyelj arra, hogy ugyanabban az időpontban láss neki  

     Mikor hagyd abba a meditálást – kezdetben állítsd be az órádat, hogy ne lépd túl az időt

 

Vezeti: Molnár Klára
Részvételi díj: 2000 Ft / alk.
Időtartam: 1,5 óra - 18:00 - 19:30, (minden héten szerdán)
Telefon: 06-30-438-9514
E-mail:

info@angyalfeny.hu